gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Nije nam ga niko nametnuo,sami smo se izgubili u njemu.I ti verujes da nam je turbofolk neko nametnuo.
Svi ovde su paranoidi izgleda.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije nam ga niko nametnuo,sami smo se izgubili u njemu.I ti verujes da nam je turbofolk neko nametnuo.
Svi ovde su paranoidi izgleda.![]()
Nije nam ga niko nametnuo,sami smo se izgubili u njemu.
Nije nam ga niko nametnuo,sami smo se izgubili u njemu.
Dobro,ali zapadna pop muzika je bilo jedno a naš turbofolk nje*ra sa raznim Cecama,Karleušama i ostalim otpadom sa seoskih vašara.Ako cemo iskreno ni zapadna muzika ova danasnja nije nista bolja od ove nashe sadasnje muzike koja je ipak napravila korak napred u odnosu na onu iz 90-ih......a zapadna je napravila par koraka u nazad.....Ako zelis nesto kvalitetno da saslusas moras da se vratis bar u 90-e kad je zapadna muzika u pitanju
dno ko i svake godine
svi kanali su isti-poselo kolce i ostala seljoberijada
DANAS JE BIO RAMBO !?!?! AAAAAAAAA KAKO TO NISAM VIDEO!!
Dobro,ali zapadna pop muzika je bilo jedno a naš turbofolk nje*ra sa raznim Cecama,Karleušama i ostalim otpadom sa seoskih vašara.
'ajd' obavesti nas kad bude koncert da nabaviš karte preko veze za forumaše.
Ceca napuni celu Marakanu kad god joj se digne da ode u šoping a Karleušu ti ostavljam da ti peva na uvce LIVE...
Pink je najgori. Ono juče je bilo grozno, nakupili 20 narodnjaka, svi šljašte i skakuću.
To je valjda jednom u godini gde nesto dobro obuku i nesto pametno pevaju,.![]()
E ne znam šta su pevali - videla sam dok sam vrtela kanale.
Meni uveli neki kanal Duga - tek to je komedija. Sa sve hitom Riki Martine, dobićeš batine![]()
I glupa zikina dinastija.
Citat:
-21.04 -Film: "Rambo 4"
o bozhe..