Како сте задовољни програмском шемом РТС-а?

Nije nam ga niko nametnuo,sami smo se izgubili u njemu.

Ako cemo iskreno ni zapadna muzika ova danasnja nije nista bolja od ove nashe sadasnje muzike koja je ipak napravila korak napred u odnosu na onu iz 90-ih......a zapadna je napravila par koraka u nazad.....Ako zelis nesto kvalitetno da saslusas moras da se vratis bar u 90-e kad je zapadna muzika u pitanju

Ako cemo iskreno ni zapadna muzika ova danasnja nije nista bolja od ove nashe sadasnje muzike koja je ipak napravila korak napred u odnosu na onu iz 90-ih......a zapadna je napravila par koraka u nazad.....Ako zelis nesto kvalitetno da saslusas moras da se vratis bar u 90-e kad je zapadna muzika u pitanju
Dobro,ali zapadna pop muzika je bilo jedno a naš turbofolk nje*ra sa raznim Cecama,Karleušama i ostalim otpadom sa seoskih vašara.

E ne znam šta su pevali - videla sam dok sam vrtela kanale.
Meni uveli neki kanal Duga - tek to je komedija. Sa sve hitom Riki Martine, dobićeš batine z:Dz:Dz:Dz:Dz:Dz:D

Nisam ni ja gledao ali obicno pustaju neke stare izvorne pesme. Ne da pomislis dali si upalio iransku drzavnu televiziju.
Gledo sam jedan snimak u Autobusu od nove godine Grand bile lepe pesme ko sto su mostovi ka moraci i tako dalje.

Back