Kako ste zadovoljni novogodišnjom šemom TV Pink?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
za semu ne znam. nisam pratio

a novogodisnje vece od npr 21 pa do 24 ukjucivao sam s vremena na vreme, i muzika je bila sjajna, narodnajci sve bolje od boljeg, pa cela predstava i izvodjaci I klasa, bez teksta, samo muzika

ne bih da potcenjujem, ali tesko se nasto veseliti uz neveselu rok ili kakva vec muzika danas postoji a da je rezimski politicki korektna

sto slusa cela srbija, slusam i ja

ma **** pink, ko jos to gleda :vudu:

Многи, нажалост... Не знам стварно ко је већи тровач - Пинк или Б92... Ови први ударају на културу пре свега са тим њиховим Грандом у којем полуголе девојке и феминизирани мушкарци вриште неки турски турбо-техно-квази-фолк и Курцаџијама у којима просипају глупе форе, које су још и старе к'о Грчка, а имају и ''Мењам жену'', ријалити шоу који по глупости превазилази већину осталих. А ови други првенствено манипулишу информативним програмом и оним Пешчаником огавним, а нађе се и неки тупави ријалити шоу типа Операција Брат и Велики Тријумф. На РТС-у директор је бузгија од 140 кг, изгледа као во, а и понаша се тако, она серија, програм, шта ли је, ''Време је за бебе'' је гроза, исто као и ''48 сати свадба''. На мањим телевизијама се нађе и нешто добро, али и ту има одређених свињарија...
Због свих ових ствари ја једва понекад и укључим ТВ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back