Kako ste se tad osecale a kako sada

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Sa 18 ste "klinke koje ne znaju nista" sa 30 "frustrirane koje se jos nisu udale" sa 40 ste " beskorisne babe":lol:. Kako se nosite sa tim aspektom ovdasnjeg mentaliteta? Jeste li osecale to omalovazavanje kao mladje, i kojim aspektima zivota i kako ste se nosile s tim? Kako ste se tada osecale, a kako sada?

Sa 18 ste "klinke koje ne znaju nista" sa 30 "frustrirane koje se jos nisu udale" sa 40 ste " beskorisne babe":lol:. Kako se nosite sa tim aspektom ovdasnjeg mentaliteta? Jeste li osecale to omalovazavanje kao mladje, i kojim aspektima zivota i kako ste se nosile s tim? Kako ste se tada osecale, a kako sada?

mora da te ispravim, te klinke svasta nesto znaju
a sa 30 su najopustenije i nema sta ne znaju :lol:

Poslednja izmena:
"ZENA"
Sa 20 je kao AFRIKA - NEDOVOLJNO ISTRAZENA.
Sa 30 je kao INDIJA - TOPLA.ZRELA I MISTERIOZNA,
Sa 40 je kao AMERIKA - TEHNICKI SAVRSENA,
Sa 50 je kao EUROPA - TROSNA I PUNA ISTORIJE,
Sa 60 je kao SIBIR - SVI ZNAJU GDJE JE.ALI NIKOME SE NE IDE
e ova ti je dobra:ok:

- - - - - - - - - -

mora da te ispravim, te klinke svasta nesto znaju
a sa 30 su naj opustenije i nema sta neznaju :lol:

pa znaju:lol:

šta be beskorisne babe...između trijespet i četrespet su najbolje

aj dobro...do pedes...

- - - - - - - - - -

a i ja sam tako s dvadesetak gledo na te od četres ko na već istrošenu priču, nema tu šta da se doda, to već ugaslo...
međutim shvatih da sam se zajebo...

Šta se sekiraš, za desetak godina, možda ti se otvore vidici pa kažeš nešto i na temu onih od 60 godina.:zcepanje: Mi ćemo da čekamo na reči utehe, uzdamo se u tebe.
P.S.
Obično se smejem dok nešto čitam, a sad se smejem dok kucam.
Ako tebi nije smešno, šta da ti radim.:rotf:

Back