Kako ste se dogovorili vas dvoje i vasi oko organizacije veselja nakon potpisa?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.477
Broj zvanica
Sala
Bend
Lista odobrenih pesama,zabranjenih,da li narucivanje moze ili ne,ko je isao da slusa bendove uzivo
Fotograf
Snimatelj
Hrana
Pice
Obicaji ili ne,kako,sta,kada
Dekoracija sale
Crkva
Kumovi i dal* oni placaju ili ne popu
Crkva ili samo maticar
Itd.isl.

Sve to ume da bude velika glavobolja,drama,haos a moze lagano.

Kakvo je vase iskustvo i sta bi danas uradili da se manje cimate?

Broj zvanica
Sala
Bend
Lista odobrenih pesama,zabranjenih,da li narucivanje moze ili ne,ko je isao da slusa bendove uzivo
Fotograf
Snimatelj
Hrana
Pice
Obicaji ili ne,kako,sta,kada
Dekoracija sale
Crkva
Kumovi i dal* oni placaju ili ne popu
Crkva ili samo maticar
Itd.isl.

Sve to ume da bude velika glavobolja,drama,haos a moze lagano.

Kakvo je vase iskustvo i sta bi danas uradili da se manje cimate?

...to sa crkvom bi trebalo da se malo popriceka, jer danasnji brakovi (srecom ne svi) traju od dvanes do podne, a kad se vencas u crkvi vencao/la si se, pa se mozes razvoditi
koliko hoces u sudu, dzaba ostajes vendan/a dok god crkva ne da razvod, a to je u jako retkim slucajevima....tako da bi bilo pametno to bar neko vreme prolongirati....

...ja sam pravila malo i skromno vendanje iz nekih razloga nije bitno kojih...uglavnom dugo mi je bilo jako zao sto nisam imala bas pravu svadbu...sad to vise nije ni vazno...

takodje. jedino cimanje je bilo sto sam morala malo ranije da izadjem sa posla :mrgreen: pokupili klince iz vrtica i produzili sa kumovima na rucak. da se nisam selila u drugu drzavu nikad ne bih cak ni potpisala :)
Таман смо се лепо шетали Булеваром и разгледали шверцерске тезге а онда смо схватили да каснимо на јбну регистрацију.

Увек сам се питала како је могуће да неко жели свадбу. Срамота ме је и помислити да сам у некој венчаници, окружена гомилом.

....zato smo svi razliciti, bilo bi bas bzvz da budemo svi isti i da nam se sve isto svidja....

...meni je to lep obicaj, nisam nikad gledala na to kao na registraciju i bilo mi je sve mnogo vazno i bitno....

takodje. jedino cimanje je bilo sto sam morala malo ranije da izadjem sa posla :mrgreen: pokupili klince iz vrtica i produzili sa kumovima na rucak. da se nisam selila u drugu drzavu nikad ne bih cak ni potpisala :)

Isto, doduse kod mene nije bila selidba vec rad vani razlog, obicna birokratija, da nije toga bilo ne bi se ni luda potpisala, nikad to nisam ni htela, niti cu vise ikad, pa nek je i selidba u svajcarski dvorac uslov ne potpisujem vise, hebo te komplikacije

..pa to nema veze sa tim, niko se ne vencava da bi se razvencavao kasnije...niti ko misli da ce mu se to desiti.....da misli ne bi se ni vencavao uopste, jel?

Kako ne misle na razvod? Pa polovia parova se razvodi, ja nikad nisam ni mislila da je sve to dozivotno, sve u zivotu neka traje dok valja kad ne valja cao zdravo, to ne umanjuje tragicnost svakog razvoda, ali ocu da kazem da mi je potpuno normalno da dok planiras vencanje ti padne na pamet komplikacije oko razvoda kao mogucnost...kako mogu da ne padnu na pamet
Ja zato nikad nisam ni htela da potpisjem nista, jer sam svesna da ja ne znam sutra sta ce da se desi a kamo li na duze, bez obzira na trenutnu srecu u vezi u momentu vencanja
Prosto sam suvise surovo realna da mastam o onom dok nas smrt ne rastavi, i ako nemam nista protiv da mi se desi tako neka dozivitna ljubav/veza, ali ne mogu da mastam diznijeve bajke

- - - - - - - - - -

Нагледала сам се развода после тих битних прослава.

Meni je najgadniji osecaj bio kad sam gledala to kvazi veselje a znala da mlada vara mladozenju, pa povracalo mi se
Cemu sve to...

Који је то блам...Направиш гала свадбу а онда брак пукне. Боље овако да нико не зна.

po toj logici nemoj da se radjas jer ces umreti

a na temu
moja sestra je pravila svadbu kad se vencala
kad se sve zavrsilo, a bilo je stotinak najblizih prijatelja i rodbina samo sam rekla roditeljima - ok, to je to..udali ste cerku i ovo se drugi put nece ponoviti
sestra je uzivala u svojoj svadbi, a mi smo sa kumovima samo jednog daan otisli i obavili vencanje
ako nase dete bude zelelo svadbu, uradicu sve sa svoje strane da ona uziva u tom danu onako kako je zamislila..ako bude samo zelela da se venca, necu se osecati lose zbog toga

pa ni to niste jelte morali

Нисмо ал' ајде да удовољим оцу који се ипак мало препао моје ванбрачне трудноће.

Одслушаш оно брбљање, туриш потпис и ћаооо.

Мислим, ми смо већ увелико живели заједно па је цео процес био веома смешан.

Back