Kako ste proveli ovaj raspust?

• Začetnik teme Začetnik teme newena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neven2:
Sasha85:
neven2:
Alexandra9:
... e ja moram malo da te kritikujem... :D Kako ne kapiras da nije bitno ono sto drugi misle o tebi (ono u vezi strebera)... Zli i ljubomorni ljudi ce govoriti ruzne stvari i lazi namerno... E sad onaj ko se popali na takve komentare nece ziveti zivot kako on zeli, vec onako kako ga drugi diktiraju...
ali kada oni o meni govore lazi to mi nimalo ne smeta ali najveca je tragedija sto oni nece govoriti lazi nego cistu istinu,jer meni matematika i fizika nimalo ne idu tako da cu morati da 4 sata dnevno visim nad knjigom... :(

Pa,zar ces onda dozvoliti tako nesto?
pa pokusavam ja da se oduprem ali mi oni stalno nabijaju neku grizu savesti te sa jezickim nemam perspektivu,te je to smer za one koji neznaju sta ce sa sobom...pa jos imam jednog brata koji je zavrsio matematicki i sad redja desetke na FON-u a oni normalno zele da budem kao on...

Standard price... "Sto nisi kao brat? Vidis kako je njemu dobro...Bla,bla...." Pusti ti njih sta pricaju... Pa,valjda je to tvoj zivot,a ne njihov... Ti odlucujes o njemu,ne oni... Nece valjda da ti oni nadju zenu ko u 15om veku? Ako nesto volis,nemoj da dozvolis da te ubede u suprotno...

pa da ja sam im tako nesto i rekao da idem gde ja hocu i da cu iz inata otici u tehnicku(ta skola je u mom gradu na losem glasu) ali njihovi su argumenti ubedljivi :? ja sam do sada uvek imao petice i iz fizike i iz matematike pa me oni uedjuju da mi ti predmeti idu,kao da oni znaju bolje od mene :?
jos uvek se secam kako sam ucio do 3 ujutru glupu fiziku,a oni ce meni bla,bla...znate kad ovako mislim o tome i iznerviram se dodje mi da iz inata odem u neku trogodisnju skolu :P

joj covece nemoj da se inatis roditeljima odbice ti se to o glavu kasnije u zivotu kada zavrsis neku levu trogodisnju skolu, a mogao si da zavrsis neki super fax i imas dobar posao. Ne kazem ja da trebas da popustis ali dobro razmisli sta ces da uradis.

a inace ja sam upisao prirodni smer misleci da necu morati da se bavim istorijom i jezicima(pogotovo ruskim i latinskim) kad ono sve obrnuto, ucimo latinski i istoriju ko ludi, a mata fizika i hamija opusteno.......

Snoopy:
joj covece nemoj da se inatis roditeljima odbice ti se to o glavu kasnije u zivotu kada zavrsis neku levu trogodisnju skolu, a mogao si da zavrsis neki super fax i imas dobar posao. Ne kazem ja da trebas da popustis ali dobro razmisli sta ces da uradis.

a inace ja sam upisao prirodni smer misleci da necu morati da se bavim istorijom i jezicima(pogotovo ruskim i latinskim) kad ono sve obrnuto, ucimo latinski i istoriju ko ludi, a mata fizika i hamija opusteno.......
eh kad bi ja bio te srece da upisem prirodni a ucim jezike... :roll:

Vidim raspravlja se o prirodnom smeru...tako da se i ja ukljuchim...Nije bwe to tako loshe,kod mene je bilo suprotno moji su bili da idem na drushtveni upravo da se ne patim sa matematikom,fizikom i hemijom...ali ne...ja sam htela... Smer kao smer uopshte nije losh,jeste da ima da se uchi,ali na kom nema?! :shock: :D

neven2:
Sasha85:
neven2:
Alexandra9:
... e ja moram malo da te kritikujem... :D Kako ne kapiras da nije bitno ono sto drugi misle o tebi (ono u vezi strebera)... Zli i ljubomorni ljudi ce govoriti ruzne stvari i lazi namerno... E sad onaj ko se popali na takve komentare nece ziveti zivot kako on zeli, vec onako kako ga drugi diktiraju...
ali kada oni o meni govore lazi to mi nimalo ne smeta ali najveca je tragedija sto oni nece govoriti lazi nego cistu istinu,jer meni matematika i fizika nimalo ne idu tako da cu morati da 4 sata dnevno visim nad knjigom... :(

Pa,zar ces onda dozvoliti tako nesto?
pa pokusavam ja da se oduprem ali mi oni stalno nabijaju neku grizu savesti te sa jezickim nemam perspektivu,te je to smer za one koji neznaju sta ce sa sobom...pa jos imam jednog brata koji je zavrsio matematicki i sad redja desetke na FON-u a oni normalno zele da budem kao on...
mnogo je takvih slucajeva, ali mislim da treba da radis ono sto zelis jer ako sada drugi budu kreirali tvoj zivot jednom ces doci u situaciju da se zapitas zasto uopste zivis i neces znati kako si se nasao u svemu tome

E ljudi, it is I, Electra... sad koristim drugi komp tako da moram ovako... moj je iskljucen, ovo je laptop... kad se vratim na onu krntiju bicu opet registrovana...
NEVENE - na prirodni smer ne idu streberi. Mozda ih ti smatras takvima ali prirodnjaci su u vecini slucajeva, mislim na one koji zele prirodni, pametni ljudi nadareni za prirodne nauke i oni NISU streberi! Trust me! Oni istinski streberi ako idu u Gimnaziju, idu na drustveni. Tamo ima vise strebera. Ali naravno i pametnih ljudi koji su super sa jezicima. U svakom slucaju NI SLUCAJNO nemoj da ides na prirodni ako smatras da ti ne idu matematika i fizika, a ja mislim da ti to najbolje umes da procenis, ne mama, tata, nastavnik ili komsinica. Srecno!

I mene su roditelji tako pametno "savetovali", ali, na svu srecu, dobro je ispalo sto sam ih "poslusala" (bilo je: "Dok zivis pod mojim krovom i jedes moj hleb...."). Upisala sam gimnaziju i vec posle prve godine promenila misljenje i opredelila se za nesto skroz drugo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back