Kako ste proslavile svoj 21. rođendan...?

Potom, te iste 21. večeri, premda musavljenje svoje ne tako nove ali veoma očuvane odeće privedoše kraju, naše rođendanuše bejahu već na izmaku... Na malom, vešto izrađenom podijumu pojavi se gospođa Jelena Fibižbajn, konzervatoristkinja i krasno razvijena žena, možda malo preteška za umetničko izvođenje, ali rešena da (nam) da sve od sebe, a to beše na svaki način mnogo! :-D

za moj 21 rodendan sam imala najljepsi poklon na svijetu, svog sina. 10 dana prije rodendana sam se porodila tako da nisam ni mislaila na njega, skroz ga zaboravila, sestra mi dan prije rekla: e pa tebi sutra rodendan jesil sta planirala? a meni ni na kraj pameti nije bio.na kraju se okupila malo rodbina, kolaci, sokovi i puno bebinog placa.

Ne znam za 21. ali 22. pamtim po nečijoj povraćki na veš-mašini i pijanom "bivšem" koji me je učio kako se menjaju brzine i kako se povlači ručna sa suvozačevog sedišta, dok sam ga vozila kući :roll:
E, da, i drug je prebio prst tako što mu je pala flaša piva na stopalo i tako je krvario unaokolo. Ali posle je ipak odšepao u Pab jer je imao "nešto ugovoreno". I tako...

Back