Kako ste preziveli,doziveli kraj mladosti i ulazak u srednje doba?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Могу ти рећи да сам на моменте стварно ишла мокра лица, то кад по мраку шетам улицама у којима су живели неки људи...

Можда је и до хормона. Страшно.

А ја сам се све време смешила као кретен, знаш онај идиотски, тајанствени, монализински осмех...

Ваљда сам толико дуго чекала ту трудноћу, да сам после била срећна и допингована свих 9 месеци :lol:

А ја сам се све време смешила као кретен, знаш онај идиотски, тајанствени, монализински осмех...

Ваљда сам толико дуго чекала ту трудноћу, да сам после била срећна и допингована свих 9 месеци :lol:

Била сам и ја срећна, то сам хтела и имала сам. Али ме на моменте хватао осећај космичке усамљености и страха да заувек одлази моја дечја безбрига.

Подељена личност, сан сваког психолога. :mrgreen:

Била сам и ја срећна, то сам хтела и имала сам. Али ме на моменте хватао осећај космичке усамљености и страха да заувек одлази моја дечја безбрига.

Подељена личност, сан сваког психолога. :mrgreen:

Ја сам се плашила једино тога да нећу бити довољно добра мајка.

Да нећу знати шта са дететом, како да га васпитавам, шта у ком тренутку да урадим, како да одреагујем.

Е, од тога сам имала ноћне море.

А није испало тако лоше, засад.

Ја сам се плашила једино тога да нећу бити довољно добра мајка.

Да нећу знати шта са дететом, како да га васпитавам, шта у ком тренутку да урадим, како да одреагујем.

Е, од тога сам имала ноћне море.

А није испало тако лоше, засад.

Није ме то бринуло, то шта ће бити кад буде. Плашила сам се само себе и свог понашања на тзв порођају. Да се не обрукам као нико мој.

Судбина је хтела да ме сачува од таквих искушења па сам оба пута преспавала то прелажење у улогу мајке.

Није ме то бринуло, то шта ће бити кад буде. Плашила сам се само себе и свог понашања на тзв порођају. Да се не обрукам као нико мој.

Судбина је хтела да ме сачува од таквих искушења па сам оба пута преспавала то прелажење у улогу мајке.

То и мене излуђује, кад их видим у филмовима и серијама како се деру као кобиле, мислила сам: да ли ћу и ја тако, који блам...

Али нисам, само сам стењала, мужекања каже да ме једва чуо, али њему и то било довољно да се занесвешћује :lol:

Нисам био на жениним порођајима, она није желела, а чак и да је било обрнуто нисам сигуран да бих испоштовао жељу, што би Чичак за нас мушкарце рекла ви сте пеечке.
Мсм осетљив сам на крв и тако то, када год су ми вадили крв из вене буквално бих претрнуо.
Неки пут током трудноће одговорио бих жени рационално на њене страхове и добио комплимент да сам ,,дрвен", ал ебга тако је то.

Нисам био на жениним порођајима, она није желела, а чак и да је било обрнуто нисам сигуран да бих испоштовао жељу, што би Чичак за нас мушкарце рекла ви сте пеечке.
Мсм осетљив сам на крв и тако то, када год су ми вадили крв из вене буквално бих претрнуо.
Неки пут током трудноће одговорио бих жени рационално на њене страхове и добио комплимент да сам ,,дрвен", ал ебга тако је то.

Само фали да си био, па доктори да ли да просвешћују тебе, да ли да порађају жену, бегај бре...

И мој муж је такав, зато му је доктор и рекао после 2 сата да иде мало у шетњу, јер нема времена за њега :lol:

Да наставимо о младости/старости, претерасмо са тим порођајима.

Шта ћу, мени се поклопило :mrgreen:

Зато ја нисам имала времена да размишљам о преласку из младости у средње доба :lol:

Ahaba... Ja kada sam krenula u bolnicu uzela stvari, rumenka iz zamrzivača, ližem i čekam ovog u kolima da me vozi. Nema ga... Uleće... - Gde si do sada? - Tuširao sam se
I opet izlazi... - Gde ćeš sada? - Da se opet istuširam
:eek::rotf:

Pa se ti osloni na muškarca :(

Презнојио се од страха, замисли шта би било да је требало да се он порађа :lol:

- - - - - - - - - -

Ти као она Салвета што је отишла у пензију кад се породила. :mrgreen:

Е, па не претеруј, има скоро 20 година разлике :lol:

- - - - - - - - - -

А шта се ти клибериш :tease:

Back