zike
Elita
- Poruka
- 21.673
Чек,види стварно... А како сте сви чули за њега,он је небитна личност,дебил?
Đuka je bio ođe na forumu, a kako je nebitna ličnost, član RIK-a ako se ne varam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smarao nas je mesecima pod nickom Đuka_SNS dok ga ceo forum nije omrzao (čast retkim izuzecima) i onda je ispario pod težinom argumenata protiv Tome i Ace![]()
Smarao nas je mesecima pod nickom Đuka_SNS dok ga ceo forum nije omrzao (čast retkim izuzecima) i onda je ispario pod težinom argumenata protiv Tome i Ace![]()
Сандалко,да сам на твом месту ћутао бих. Док смо ти давали да причаш на микрофон били смо ти дивни. Сад ти је Раде отео титулу ''великог вође протеста'' па ти мораш да нас обавештаваш ко чију децу крије по подруму и ко су врућа радикалне странке. Поз за Ђуку напредњака.
Smarao nas je mesecima pod nickom Đuka_SNS dok ga ceo forum nije omrzao (čast retkim izuzecima) i onda je ispario pod težinom argumenata protiv Tome i Ace
Meni je bio u prijateljima
uhh....odrastao sam u vojnickoj porodici....deda rodjeni partizan,nije bio komunista...njegov brat deportovan 41 kao komunista u nemacku....45 se vratio i preuzeo neke funkcije u srezu....bio je zadrti komunista--kako pise u statutu---nije imao ni dana odmora niti bolvanja ...ljudi ga nalazili poluonesvescenog pored puta,malo se oporavi i na posao....divio sam se toj snazi volje....u vojnoj skoli sa 16 godina sam postao komunista....bila mi je cast...radio sam kao deda do krajnjih granica koje sam stalno pomerao...radio sam kako je pisalo u programu i statutu....ooooo kakva sam budala bio......ostali su bili pametni.njma je clanstvo sluzlo za nesto drugo....shvatio sam......ali se ne kajem....da su svi komunisti bili spremni na ono na sta sam ja bio po uzoru na dedu...siguran sam da bi srbija bila eldorado.....previse sam bio idealista....zabluda....i zato kad sam se jedared ispade presao vise ne...
Анкета је кретенска... Четири демократске опције и 3 комуњарске, нормалан човек нема за шта да гласа... Иначе, оријентисан сам екстремно десно.
Cuvaj se da skrenesАнкета је кретенска... Четири демократске опције и 3 комуњарске, нормалан човек нема за шта да гласа... Иначе, оријентисан сам екстремно десно.
Ovlašćujem te da budeš moj potparol , pod punom materijalnom i moralnom odgovornošću i potpisujem svaku tvoju reč ovde napisanu.![]()
Da se definisem u smislu neke politicke partije - ne! Nisam clan nijedne, i nijedna mi nije dorasla da bih svoju slobodu razmisljanja i kritike stavio u njihove ruke.
Al' volim sve sto promovise individualna prava, slobode, toleranciju, normalne vidove komunikacije, socijalnu pravdu, ekonomski napredak.
A sta je to? Meni lici na anarho-komunizam, ili demokratiju sa velikim stepenom liberalizma. Ja sam imao takav stav do skora, tj. dok nisam poceo da citam Prudonova i Bakunjinova dela, od tada sam anarhista.![]()
demokratiju sa velikim stepenom liberalizma
Najblize ovome...
Anarhija je vrlo privlacna opcija za razmisljanje kad si buntovnik...
Al' opet, kod nas bi se to pretvorilo u potpuno rasulo... pa je zato valja izbegavati.
Ja bih ti preporučio da manje čitaš Bakunjina i Prudona, a malo više Hobsa, Rusoa, Loka,
a Morovu Utopiju ne shvataj bukvalno....![]()