Kako ste poceli i gde...

pre otprilike pre dve godine... tada sam slušala neki rep i zabavnjake.... a moji ortaci metalci stalno pričali o nekim metal grupama, što je mene užasno smaralo... i čujem pričaju kako je Nightwish neka kombinacija opere i metala... to me je mnogo zainteresovalo, i tako pozajmi meni drugarica Once.... taj album sam slušala 24/7, uvek do daske... samo za njih sam znala... usledili su Linkin Park sa Meteorom, koju i dan-danas znam napamet (protiv svoje volje), Korn s najvećim hitovima, pa HIM i Love Metal, praćeno najboljim pesmama... onda sam dobila Iron Maiden mp3 za rođendan... i Somewhere in time... za isti rođendan je pristigao i Rammstein mp3... i tako sam polako krenula sama da gradim svoj ukus....

. . .:
Prva Metal kaseta bejahu Maiden i njihov tada izasli album "Virtual XI" slusao ih na 202 koja je tada pusta dobru muziku (sada ih vise neslusam jer nemam kade). . . I zapravo tako se i upoznao sa metalom, a kao mali od seke tu i tamo cuo GNR mada ona to bas i nije nesto slusala, vise sam sam otkrio.
Ova prica je za metal, a u opstem slucaju dosao sam kroz PUNK do metala ali ovaj prvi mi je daleko bolji. . . Od metala sada smao slusam Bathory, Falkenbach, Amon Amarth, Korozy, Iron Maiden i Grave Digger (retko) i naravno nikad prevazidjenog KING DIAMOND-a!!!
ako si počeo sa Virtual XI i posle toga nastavio da ih slušaš... onda izgleda da su ti se stvarno svideli.....

+SpookyGirl+:
pre otprilike pre dve godine... tada sam slušala neki rep i zabavnjake.... a moji ortaci metalci stalno pričali o nekim metal grupama, što je mene užasno smaralo... i čujem pričaju kako je Nightwish neka kombinacija opere i metala... to me je mnogo zainteresovalo, i tako pozajmi meni drugarica Once.... taj album sam slušala 24/7, uvek do daske... samo za njih sam znala... usledili su Linkin Park sa Meteorom, koju i dan-danas znam napamet (protiv svoje volje), Korn s najvećim hitovima, pa HIM i Love Metal, praćeno najboljim pesmama... onda sam dobila Iron Maiden mp3 za rođendan... i Somewhere in time... za isti rođendan je pristigao i Rammstein mp3... i tako sam polako krenula sama da gradim svoj ukus....
A ja sve mislim ti to slushash od kad znash za sebe. Pa ql. Ti brzo napredujesh. Ja sam cudno poceo. Prvo blues onda RHCP onda rock onda REM onda Sex Pistols onda pank onda New wave onda metal.
I sad sam panker.

+SpookyGirl+:
i ja sam je slušala... :lol: a Đogani?... imam njihovu kasetu... e to sam znala napamet....
Pa...djoganija vec nisam. Romanu onda onu shto peva ono Sa strahom cekam
novo svitanje ono mi nosi novo kajanje. Znam mozhda citav text pesme. A to sam poco slusati u pauzi medju simpsonovima. Bass se secam. Pre toga sam slusho neshto na nekom kanalu neshto grandz pank rok i metal. Secam se Emtivi gedoti emtivi gedoti emtivi gedotije.(to sam pevo kad sam bio mali(i secam se da sam za njih govorio da pevaju ko da ih je udario auto)) i Blak hol som. Ali slusho sam i onu Trik efiks.

...prvi bendovi su mi bili metallica.iron maiden,sepultura...kasnije iced earth,blind guardian,kamelot,death,astral doors...a sada slusam najvise progressive...npr..evergrey,nevermore,sanctuary,redemption,communic........i.t.d.
a od malena sam slusao jacu muziku...tako da ne znam ni kad sam poceo tako sam evoluirao sa muzikom :)

To je bilo otpilike pre jedno dve godine kada sam upoznala jednog pravog okorelog metalca u koga sam se slucajno zaljubila. Do tada sam znala samo jednu metal grupu(naravno Metallicu) koju sam iz dna duse ni sama ne znam zasto prezirala. Taj cupavi metalac mi je toliko pricao i pricao o nekim metal grupama za koje ja nikada nisam cula. A onda sam na tv-u videla spot za pemu Nemo od Nightwish-a i tada je sve pocelo. Nabavila sam najpre album Wishmaster pa onda i Once. Bila sam u stanju da ih vrtim po ceo dan. Kasnije sam presla na Maiden, Nirvanu, Doorse,Gunse... I tako je sve pocelo i dan danas traje.

Back