Kako ste odlucili koju srednju da upisete?

Pa ne nužno. Meni se čini da posle filološke možeš bilo koji društveni fakultet, a posle matematičke bilo koji prirodni.

Tačno,samo:arrow:

Druga je stvar ako još nisi sigurna... i mislim da je to super stvar.

:aha:
Interesuju me jezici,umetnost,matematika.:D

Ja sam već nekih deset godina unazad videla sebe u društvenim naukama i u školi kulirala prirodne koliko sam mogla, a onda, kako sam počela da ih gubim - hemiju - tj. kako sam završila školu - fiziku i matematiku - shvatila sam kako su predivne i logične. :heart:

Jesu vala.:heart:

Sto se kajes...?

Ja sam se dvoumila izmedju 14.gimnazije drustvenog smera. i Filoloske.....I, da nisam polozila prijemni za drugu,bila bih u ovoj prvoj gimnaziji....Mozda bih u njoj imala bolje drustvo,ali to se nikad nece znati....A opet,ne bih upoznala nneke ljude iz Filoloske....

Pa kajem se pre svega zbog toga sto mi tri najbolje drugarice idu u 6. gimnaziju,u Bulevaru.Kad samo pomislim da smo mogle sve 4 svaki dan posle casova da gluvarimo u Lionu...

:(:(:(

I ne svidja mi se unutrasnjost skole.

Drustvo je dobro,jer volimo slicne knjige,slusamo skoro istu muziku i tako to,ali nije bas da sam se najbolje pronasla tamo.Mada iskreno,nemam zamerke na drustvo.

Heh,mada mi je jako drago sto se ovoliko radi na jezicima i knjizevnosti,posto engleski obozavam (planiram da ga studiram (znam kolika je konkurencija,nema potrebe da neko sad dodaje)) a knjizevnost mi nije problem,posto citam i volim da ucim. (samo knjiz.,engleski,srpski i istoriju :lol:)

Pa ja sam odlučila da najpre konkurišem smerove sa ogledom kojih ima u ekonomskoj školi, a kako informator kaže u još nekoj jer nema srednje skole u vezi kriminalistike sem jedne koja se nalazi veoma daleko i tamo moram da živim tokom školovanja. Posle ekonomske mogu bilo šta da upišem(u mom slučaju Pravni fax), a mogu i da radim samo sa ekonomskom, dok sa gimnazijom nisam ništa u slučaju da iskrsne nešto i nema se para za fax. Gledaj na to i šta ti najbolje ide od ruke... Meni npr. idu i jezici, pa ću konkurisati i Turističku...

Back