KAKO STE (AKO STE ) ZAPROSILI?

• Začetnik teme Začetnik teme Suzy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Darkomir:
peach:
Darkomir:
evo malo blamiranja...
pre nekih 5-6 godina sedesmo moja ex i ja na maloj drvenoj klupici ispod lipe i u zanosu romanticnih osecaja(sta ces kad sam riba u horoskopu :) ) i pobednickih raspolozenja(eto sve je bilo protiv nas,ali...) rekoh joj da oduveh sanjah da upoznam nekog poput nje i da zelim ostatak zivota provesti sa njom...hoces li da se udas za mene :?: s osmehom me pogledala i rekla"naravno da hocu ljubavi :!: :!: :!: :D eto...
liiiiiipe cvatu! :lol:
:wink:
i? je l' bilo:and they lived happilly ever after ili :? :( ?
ps.i od kad su to muske ribe romanticne,molicu?! :shock: ja vas dozivljavam kao zesce perverznjake... :lol: ...u pozitivnom smislu,of course! :wink:
ah,pa bilo je ovo drugo :roll:
inace m ribe jesu poprilicno perverzne,sve koje poznajem,ali definitivno i najromanticniji horoskopski znak...predlazem sunceve znake linde gudmen kao opustajucu i prosvetlujucu literaturu po tom pitanju 8)

Hi..hi...pa jeste..i perverzni i najromanticniji....i samo tako...daj im bar neki predlog..posto vidim, slabo je ko i -zaprosio- , ili nije ni imao ideju kako bi.... :?

Sinoć smo bili na nekoj slavi i gomila klinaca oko nas... Sa jednim sam se baš lepo zabavljala; mnoooogo je sladak :D
I kaže momak moj meni - 'aj' da napravimo jednog ovakvog :D . Ja reko' teško da možemo da napravimo jednog od četiri godine :shock: :lol:
Dobro, to je bila neozbiljna šala u ozbiljnom trenutku :? :oops:
Kaže on - 'ajde da napravimo, pa da te ženim, ne znam kako bih se drugačije naterao da se oženim :roll:

Eto, jel' to smatrate kao prosidbom :lol:
Verovatno ne, pošto sam ja onda rekla - bole me dupe, ne pada mi na pamet da se udajem tako, po cenu da se nikad ne udam... Onda je on rekao - ti NEĆEŠ da se udaš za mene :x
......
I onda smo se posvađali i ništa od toga :lol:

Ali me jednom baš lepo zaprosio; sedeli smo u nekom kafiću, popodne zezali se baš nešto i on tako s-neba-pa-u-rebra: Ti si, bre definitvno žena mog života, 'aj' da se venčamo. Ja se smejala, kao baš mi je delovalo neozbiljno i onda me uhvatio za ruku i izveo napolje, u neki budžak - kleknuo i rekao: Udaj se za mene. Iskreno, mnoooogooo mi je bio čudan osećaj da neko kleči ispred mene :? Bilo mi skoro pa neprijatno malo, majke mi :?
Elem, tad sam ja pristala i do kraja večeri smo se međusobno ispitivali svaki čas - jel' to stvarno, nećeš se sutra predomisliti :?: :lol: Sve kao ne mogu ni ja da verujem da me zaprosio, a ni on da sam ja pristala... Onda su nam došli prijatelji (budući kumovi :) ) i slušali smo narodnjake, hit večeri je bio: Pomešaj ove noći crnu i zlatnu... Uglavnom, stih - stavi me u ram da znam da tebi pripadam 8)
Eto, bilo je baš mnogo lepo :D

Posle smo se posvađali i raskinuli :roll: :( I onda se pomirili, ali bez svadbe za sada :P
I bez klinaca...

O, Bože ja k'o španska serija :roll:

mackica ns:
Sinoć smo bili na nekoj slavi i gomila klinaca oko nas... Sa jednim sam se baš lepo zabavljala; mnoooogo je sladak :D
I kaže momak moj meni - 'aj' da napravimo jednog ovakvog :D . Ja reko' teško da možemo da napravimo jednog od četiri godine :shock: :lol:
Dobro, to je bila neozbiljna šala u ozbiljnom trenutku :? :oops:
Kaže on - 'ajde da napravimo, pa da te ženim, ne znam kako bih se drugačije naterao da se oženim :roll:

Eto, jel' to smatrate kao prosidbom :lol:
Verovatno ne, pošto sam ja onda rekla - bole me dupe, ne pada mi na pamet da se udajem tako, po cenu da se nikad ne udam... Onda je on rekao - ti NEĆEŠ da se udaš za mene :x ......
I onda smo se posvađali i ništa od toga :lol:

Ali me jednom baš lepo zaprosio; sedeli smo u nekom kafiću, popodne zezali se baš nešto i on tako s-neba-pa-u-rebra: Ti si, bre definitvno žena mog života, 'aj' da se venčamo. Ja se smejala, kao baš mi je delovalo neozbiljno i onda me uhvatio za ruku i izveo napolje, u neki budžak - kleknuo i rekao: Udaj se za mene. Iskreno, mnoooogooo mi je bio čudan osećaj da neko kleči ispred mene :? Bilo mi skoro pa neprijatno malo, majke mi :?
Elem, tad sam ja pristala i do kraja večeri smo se međusobno ispitivali svaki čas - jel' to stvarno, nećeš se sutra predomisliti :?: :lol: Sve kao ne mogu ni ja da verujem da me zaprosio, a ni on da sam ja pristala... Onda su nam došli prijatelji (budući kumovi :) ) i slušali smo narodnjake, hit večeri je bio: Pomešaj ove noći crnu i zlatnu... Uglavnom, stih - stavi me u ram da znam da tebi pripadam 8)
Eto, bilo je baš mnogo lepo :D

Posle smo se posvađali i raskinuli :roll: :( I onda se pomirili, ali bez svadbe za sada :P
I bez klinaca...

O, Bože ja k'o španska serija :roll:

Pa....vi se bas ...svadjate.....Inace ista stvar i sa ovim mojim.....pricamo o deci...a od prosidbe , veridbe, vencanja...ni traga ni glasa...Iskreno , zato sam i pokrenula ovu temu.....Ti..mozda nisi trebala bas tako da reagujes..vidis koliko je njima -tezak- taj cin -prosidbe-, kao da ce creva da im ispadnu....ipak sam (kao i vecina zena)i romanticar...i par minuta -neznosti i lepih reci- mislim da mogu da nam priuste....i mnogo se osecam jadno dok pricamo o deci.....a o tome ne.... :?

Ma, iskreno... mene sve to malo nervira :?
Uopšte mi nije oglavu da se udajem sada; ali me nervira što o tome ne može normalno da se razgovara.
Ne postoje prijatelji, rođaci i sl. koji nas svakom prilikom ne pitaju kad će svadba :roll: A mi redovno, kao dva debila - ćutimo! Ni biće, ni neće biti ni kada - bukvalno ništa, ignorišemo ih kao da uopšte nismo čuli pitanje :lol:
I tako... Sve se to kao nešto podrazumeva, ali naravno da se ne može dogoditi 'samo od sebe' :roll:
Pitao me i da se preselim kod njega, a ja ni to nisam htela - malo je duga priča :roll: živi sa mamom, ali u velikoj kući, imamo baš odvojen deo (samo je kuhinja zajednička) - ali ja ne mogu da se osećam tamo slobodno, kao kod svoje kuće - mislim ako se ne udam, osećala bih se stvarno kao gost... Bzv :roll: A i svađamo se stalno (kako si primetila :lol: ) pa mi je super dok još mogu da se okrenem i odem kući... Ne pitajte me puno, verovatno je neka patologija u pitanju :? :lol:
I eto tako... U stvari, nekad je u fazonu 'aj' sutra da se uzmemo, a nekad - 'oženiću se kad Srbija uđe u EU' :lol: Ma, to me najviše nervira; svaki dan menja priču, i svaka priča je pola šala... Nikako nešto ozbiljno da se dogovorimo - pa, makar to bilo i NEĆEMO se venčavati...
I bezveze se osećam i kad pričam uopšte o tome, uvek deluje kao da mi je jedini cilj da se udam što pre, a ja bih samo volela da znam na čemu smo.

Ma, dobro...cini mi se i da je bilo tema o udaji, vencanjima, vencanicama....posebno je pitanje to sto se oni smatraju -bogom dana stvorenja-...kako bas -tebe- da zene....treba im boginja....i dok se okrenu priblize se 40-toj....pa kuku-lele.... gde mi prodje zivot....
Ali mislim da ima jos onih koji jesu zaprosili ili imaju viziju kako ce....pa da cujemo jos sta...utesujuce.... :wink: ...ja se mozda i udam za ovog coveka...ali ...mislim da ce -prosidba- da izostane....i bice...E, kada cemo, u kom restoranu?-formalnost.... :?

Suzy:
Ma, dobro...cini mi se i da je bilo tema o udaji, vencanjima, vencanicama....posebno je pitanje to sto se oni smatraju -bogom dana stvorenja-...kako bas -tebe- da zene....treba im boginja....i dok se okrenu priblize se 40-toj....pa kuku-lele.... gde mi prodje zivot....
Ali mislim da ima jos onih koji jesu zaprosili ili imaju viziju kako ce....pa da cujemo jos sta...utesujuce.... :wink: ...ja se mozda i udam za ovog coveka...ali ...mislim da ce -prosidba- da izostane....i bice...E, kada cemo, u kom restoranu?-formalnost.... :?
i tu dolazimo do blamiranja br.2
pre nekih godinu dana lezim pored zene svog zivota,opusteno,preplavljuju me osecanja,misli mi lete,trudim se da ih obuzdam jer rano je jos sam mlad(vidi ishod blamiranja br.1 :lol: :lol: ) i iznenada puknem,kleknem pored kreveta uhvatim je za ruku i pocnem:
-znas hteo bih nesto da te pitam...(dramska pauza)
njoj smesak na prelepom licu, oci joj se zacaklile,ali samo cuti i gleda me...
-da li bi...da li bi htela da se udas za mene?
(dramska pauza)gleda me netremice,a onda pukne od smeha(kasnije mi je objasnila da se jedva uzdrzavala zbog mog opsteg zbunjivanja i preznojavanja)
-da,hocu :!: :!: :!: :D :D :D
pre mesec dana ponovili smo to na moru(zamolila me) i bilo je zaista nesto posebno,ali to je neka treca prica...u svakom slucaju trenutno lezi iza mene na krevetu,volim je svim srcem :D :D :D ,a ako slucajno primeti sta tenutno kucam necete me dugo vremena videti na forumu :lol: :lol: :lol:

peach:
e,bas je blesav ovaj darkomir 8) :P
al' ce njegovoj zeni biti zabavno do kraja zivota kad se on tako simpaticno blamira :lol:

Ne znam zasto se -blamira- ...????
Mozda i jeste blam da se zaprosi neka kokoska koja to ne zasluzuje....
Ipak smatram prelepim to sto on radi i uopste taj cin...Na zalost...sve manje se vodi o tome racuna i ja cak to smatram i -hrabroscu-.....I mnogo je zanimljivih -prosidbi-..ili -planiranja istih...samo je pitanje koliko njih je spremno to da podeli sa nama.... :wink:

Suzy:
Slicne teme ima i u zenskom kutku....
ali ovde me zanima sa vase strane ...(savremenog muskarca )kako ste , gde...to uradili...(ili planirate) .Mislim da se ti momenti pamte...pa ..kako ste ih zapamtili?
(moj kum je slucajno bucnuo u baru u tom momentu... :D , ali sigurno tu ima jos simpaticnih bisera... :wink: )

Hoces li ti... hocete li Vi... Jesi li ti, TI ili VI? Hocu reci ono sto sam mislio, odnosno ono sto sam kazao....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back