Kako Srbijanke vode brigu o svojoj ljepoti ?

Izinjavam se, nisam dobro objasnila. :)
Studiram marketing i pisem esej o Japanu i Srbiji.

Pokusavam da razumiem kozmeticko trziste kod vas i koliko ulazete vremena i para na kozmetiku, frizera i tako to :)
Pise se po blogovima po svetu da ste veoma lepe i da se dosta sredjujete.
Ako bi neko hteo da mi pomogne da odgovori i opcenito opise Srpsku zenu, bila bih veoma zahvalna !

Izinjavam se, nisam dobro objasnila. :)
Studiram marketing i pisem esej o Japanu i Srbiji.

Pokusavam da razumiem kozmeticko trziste kod vas i koliko ulazete vremena i para na kozmetiku, frizera i tako to :)
Pise se po blogovima po svetu da ste veoma lepe i da se dosta sredjujete.
Ako bi neko hteo da mi pomogne da odgovori i opcenito opise Srpsku zenu, bila bih veoma zahvalna !

Kozmetičko tržište funcioniše ovako: čim legne plata, žene ulete u Lilly ili Sephoru : ) U Srbiji je velika sramota imati nenegovane nokte, ispucale ruke, ili pete, ili masnu ili nefeniranu kosu. Najveća je sramota kada žena liči na muškarca, tj. nije ženstvena. A sve to nema mnogo veze sa novcem - imperativ je izgledati dobro, pa ako nema para žene se farbaju, feniraju i neguju same.
I sve samo zbog sebe, nikakve veze to nema sa muškarcima i njihovim zahtevima i očekivanjima. Sigurna sam da je tako i u Japanu :)

:) s obzirom na nedostatak para nase zene super izgledaju....zdravi zubi, sredjeni nokti, farbana i zdrava kosa, uz jeftinu kozmetiku, sminku i garderobu....odes samo kod frizera a sve ostalo: farbanje, pedikir, manikir i sminkanje odradis sam....brendovi koji su povoljni su u klasi i ceni Avon-a, Oriflame-a, malo zena ima para za skuplje....garderoba je cesto mesana: malo jeftinijeg brenda i po koja stvar od kineza.....sustina je da sam malo pare ali puno volje zena moze sasvim fino da izgleda....

Back