Kako Srbi iz Srbije vide hrvatski SDP ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
SDP kao nasljednik SKH je lijeva stranka za koju glasa i dosta srba , evo naprimjer u vukovaru je SDP pobjedio HDZ i to dosta tjesno ali kako Srbi iz Srbije vide njih . jesu li im oni samo ligght verzija hdz -a ili je to stranka sa kojom bi se moglo suradivati na regionalnom nivo ?

slicno mozemo postaviti i za BH SDP koji se takoder puni glasovima svih naroda iako vecinu cine bosnjaci . dakle da li je ziva lijeva opcija na podrucjima zahvacenim jugo sukobom ?

Poslednja izmena od moderatora:
Не знам да ли се квалификујем за учешће на теми, пошто се можда не уклапам у дефиницију "србијанског Србина", јер сам пореклом из Старе Херцеговине. А и једна баба ми Словенка. А једна прабаба из бугарског дела Шоплука. Тко сам ја? Да ли уопће постојим?

SDP kao nasljednik SKH je lijeva stranka za koju glasa i dosta srba , evo naprimjer u vukovaru je SDP pobjedio HDZ i to dosta tjesno ali kako Srbi iz Srbije vide njih . jesu li im oni samo ligght verzija hdz -a ili je to stranka sa kojom bi se moglo suradivati na regionalnom nivo ?

slicno mozemo postaviti i za BH SDP koji se takoder puni glasovima svih naroda iako vecinu cine bosnjaci . dakle da li je ziva lijeva opcija na podrucjima zahvacenim jugo sukobom ?

Mislim da Srbi u Srbiji jako slabo prepoznaju razliku HDZ I SDP.Desnica i levica,jako su slicni svuda ovde. Verovatno su u pitanju dve najjace interesne grupe u Hrvatskoj. Vise pratimo sport pa znamo da nekada veliki klubovi Dinamo i Hajduk imaju po 1 500 gledalaca prosecno po utakmici. Napravite regionalnu ligu ,povecajte interesovanje za vase dobre fudbalere ,nogometase.

Mislim da Srbi u Srbiji jako slabo prepoznaju razliku HDZ I SDP.Desnica i levica,jako su slicni svuda ovde. Verovatno su u pitanju dve najjace interesne grupe u Hrvatskoj. Vise pratimo sport pa znamo da nekada veliki klubovi Dinamo i Hajduk imaju po 1 500 gledalaca prosecno po utakmici. Napravite regionalnu ligu ,povecajte interesovanje za vase dobre fudbalere ,nogometase.

kada su Srbi u pitanju nema razlike izmedju pol.opcija u hrvatskoj,po srpskom "pitanju" Hrvati su izuzetno slozni

kada su Srbi u pitanju nema razlike izmedju pol.opcija u hrvatskoj,po srpskom "pitanju" Hrvati su izuzetno slozni

pa i nebi se reklo. za vrijeme HDZ-ova 2 mandata (8 godina) srbi su bili jezičak na vazi koji je prevagnuo na HDZ-ovu stranu. ova vlas srbe tretira kao ravnopravne građane bez ikakvih protekcija, a što je izazvalo revolt među liderima SDS-a koji su godinama naučili da im se podilazi

Prvi put cujem za SDP :lol:

Ja kod vas samo znam za HDZ.

I za ustaše. Ostalo te ne zanima, jer si jednodimenzionalan. :lol:

- - - - - - - - - -

Ne samo da ne znaš politiku, već ni sport. :lol: Hajduk ima gledatelja iznad prosjeka Lige, a ne tih tričavih 1.500 po utakmici. Neznalica. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back