goldfish
Veoma poznat
- Poruka
- 12.991
samo joj ne pominji godinekent8:Ljudi treba mi pomoc, kao smuvti starju ribu.Ja sam 87 a ona 83 iskreno nemam iskustava sa starijim devojkama zato pomazite kako umete.Unpred hvala![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo joj ne pominji godinekent8:Ljudi treba mi pomoc, kao smuvti starju ribu.Ja sam 87 a ona 83 iskreno nemam iskustava sa starijim devojkama zato pomazite kako umete.Unpred hvala![]()
ALWAYS_SOMEWERE:starija ili mladja svejedno je..pitanje da li hoce da se upeca ili ne..budi ono sto jesi i ne smisljaj taktike...providno je..budi malo lud ..moj savet..lud u smislu pozitivnom..uradi nesto simpa neocekivano..
kad ste toliko papili jer si siguran da si smuvao pravu........ :grin: :grin: :grin: .......da ne bidne stativa.......... :grin: :grin: :grin:kent8:Vidi matori ja sam ovaj post postavio tri dana posle naseg upoznavanja i juce sam izaso sa njom i toliko smo se napili da je na kraju ona mene smuvala, iskreno nisam bi siguran da ce tako lako pasti pa sam postavio post da me neko posavetuje, ali ******* alkohol je cudo.ZIVI BILI KOKTELI.)))
...a zamisli, kao fora, zaboravi i kitu...kambodza:pokloni joj kitu cveca,pa kao fora zaboravio si cvece kuci.....................
...pa kako je to slatko....kambodza:pa shta ce joj onda cvece,znash onaj vic dash joj cvece i stavish u vazu iznad kreveta i dok ona gleda u cvece,baja joj mece.........he he
kent8:Care pa nisam ja bas toliko mali :razz: :razz: :razz:
Ljudi treba mi pomoc, kao smuvti starju ribu.Ja sam 87 a ona 83 iskreno nemam iskustava sa starijim devojkama zato pomazite kako umete.Unpred hvala![]()
Ma shto da se muchish sa tim matorim ribama..poshalji je kod mene.Ljudi treba mi pomoc, kao smuvti starju ribu.Ja sam 87 a ona 83 iskreno nemam iskustava sa starijim devojkama zato pomazite kako umete.Unpred hvala![]()