Kako smuvati 10 god stariju ribu?

• Začetnik teme Začetnik teme Princ Valijant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gazdarica:
Hahaha, koliko ja vidim, profa s ovom pricom zbari, ali TIPOVE... :lol: :lol:
Ha. Pa i nije ti mnogo vickast komentar.
Profa je napisao veoma lep post: lepo sročen, lepo napisan i nadasve lepi i mudri saveti.
Mene nije nikada bilo sramota da kažem muškarcu da je lep, a još manje da je pametan, ili da dam bilo kakav kompliment muškarcu. Zašto bi, zar ne ? Koliko vidim, nisam jedini. Od toga bi mogli da zaziru 'onakvi' muškarci, u strahu da ih ne provale. Nije nas profa zbario, nego smo čoveku pokazali respekt za pametne savete.

Gazdarica:
Stvar je u tome sto je profa naveo stvari koje su opstepoznate...To su shabloni, i nista vise od toga... Zato me je iznenadilo vase odusevljenje...
Mislim, valjda ste sve to vec i sami znali... Ili...??
Pa sad ... Šabloni, opštepoznate stvari ... Svima nama prijaju uljudno ophodjenje, lepi maniri, primeren bon-ton. Ja sam znao, veruj mi, a možda neko i nije znao. Ali nije u tome stvar. Poenta je da je ceo post izuzetan. Kao neka "Mala škola udvaranja i kavaljestva".
Niko to do sada nije na ovom forumu napisao. Mnogo je više saveta bilo na temu kako da nekoj neko na kvarnjaka gurne u ****.

Bez namjere da bilo koga vrijedjam, meni profin post izgleda kao savjet iz jeftinog zenskog casopisa...
Da, naravno, svima nam prija paznja, da nas neko slusa kad pricamo i pokazuje interes za isto, etc...
Sve ostalo, potpuno je individualno...
Odijelo obavezno...??? Malo sutra... Odijelo prije svega treba ZNATI nositi... To ne moze svako... Nekim muskarcima odijelo stoji, kao piletu s-ise...
Da ne pricam o tome da neke zene ni ne vole da vide muskarca u odijelu, osim kad je to bas neophodno...
Ja licno volim, samo ako ga, kao sto rekoh, zna nositi i to pod uslovom, da svoju muzevnost zna iskazati i u npr. opustenoj dzins verziji...
Pa, price sa brojem telefona, pa sa pozivom u kino, pa sa slanjem cvijeta itd...
Daj, molim te... Prije svega, i neke zene izlaze s mladjim muskarcima upravo zato sto im je do sexa... I sta ti njih onda imas gnjaviti beskrajnim udvaranjem...
To su samo neki od primjera, da ne gnjavim dalje...

Gazdarica:
Bez namjere da bilo koga vrijedjam, meni profin post izgleda kao savjet iz jeftinog zenskog casopisa...
Da, naravno, svima nam prija paznja, da nas neko slusa kad pricamo i pokazuje interes za isto, etc...
Sve ostalo, potpuno je individualno...
Odijelo obavezno...??? Malo sutra... Odijelo prije svega treba ZNATI nositi... To ne moze svako... Nekim muskarcima odijelo stoji, kao piletu s-ise...
Da ne pricam o tome da neke zene ni ne vole da vide muskarca u odijelu, osim kad je to bas neophodno...
Ja licno volim, samo ako ga, kao sto rekoh, zna nositi i to pod uslovom, da svoju muzevnost zna iskazati i u npr. opustenoj dzins verziji...
Pa, price sa brojem telefona, pa sa pozivom u kino, pa sa slanjem cvijeta itd...
Daj, molim te... Prije svega, i neke zene izlaze s mladjim muskarcima upravo zato sto im je do sexa... I sta ti njih onda imas gnjaviti beskrajnim udvaranjem...
To su samo neki od primjera, da ne gnjavim dalje...
Vidim da si ceo post doživela u negativnoj konotaciji. Dobro, razumem te. Svi mi, pre svega, subjektivno i emotivno doživljavamo stvari. Može i tako, slažem se. Ja sam ga, jednako subjektivno, video krajnje pozitivnog.
Ljubi te Milojko, lepu i pametnu. 8)

Princ Valijant:
Kako smuvati 10 god stariju ribu?

hahahhahahaha,
Cek jos ovo samo....
Pazi,ma moram ja,e ja.... :lol: :lol: :lol:
Potrazi na zenski kutak SEX SA KUMOM...
Jeste,to je kuma moje zene,ne i moja...starija taman toliko...
Hebi ga,nismo ni stigli do muvanja...fluid i BAM!
Sine,
Za deset godina ces se pitati,mozda bas ovde:
A kako da smuvam zensku 10 godina MLADJU od mene?
Muvanje je muvanje,udvaranje udvaranje,...
Sve zene vole istu stvar...
I mladje i starije....
Koju?
E to ti ne mogu kazati.Ukrasces patent...
Mora ti se samo kasti.......

Kad sam jednom htela deset godina mladjeg decka, a i on mene, sve je bilo tako ocigledno, ali svako cekao na onog drugog...i nista...strah da smo pogresno razumeli jedno drugo je ipak bio jaci...Iskreno, nije mi zao, sada mislim da bi to bila velika greska, cak i samo za seks, a o vezi i da ne govorimo...Ali da je pokusao, ne bih rekla ne...Gazdarica je u pravu ovde ne pomazu saveti tipa odelo, ponasanje, prica...ili jeste ili nije

Back