Kako smo stigli do ovoga?

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
237.271

Novosađanin iz lokala ukrao kutiju sa humanitarnim prilozima​

Novosadska policija uhapsila je S. M. (42) iz Novog Sada zbog krađe. Sumnja se da je on, u nedelju, iz ugostiteljskog objekta u Novom Sadu, ukrao kutiju sa novcem prikupljenim u humanitarne svrhe.
Policija je sutradan identifikovala i pronašla osumnjičenog.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/H...a-ukrao-kutiju-sa-humanitarnim-prilozima.html

Zar smo ovako nisko pali??! Pazite, lik nije ni neki nezreli klinac, ima 42 godine. Od lopova se u principu ne očekuje neka humanost, ali ovo je zaista previše.
Da li je i pre bilo tako? Ja nešto ne mogu da se setim.

Ajd recu ipak, pošto vidim da niko nije procitao izmedju redova, ovo je ocigledno uradio ili pripadnik Romske manjine sklon delatnostima te prirode i poznat zakonu od ranije ili neki narkoman takodje poznat, nema treće.

Citav Novi Sad zna ko sta i gde radi, samo policija ne, hm tesko bas za poverovati.
Cast postenim inspektrotima i policajcima koje poznajem i koji se zaista trude.

Ajd recu ipak, pošto vidim da niko nije procitao izmedju redova, ovo je ocigledno uradio ili pripadnik Romske manjine sklon delatnostima te prirode i poznat zakonu od ranije ili neki narkoman takodje poznat, nema treće.

Citav Novi Sad zna ko sta i gde radi, samo policija ne, hm tesko bas za poverovati.
Cast postenim inspektrotima i policajcima koje poznajem i koji se zaista trude.
Vidi, to za nacionalnost je tvoja pretpostavka, a ja samo mogu da primetim kako najveći lopovi u ovoj državi uopšte nisu Romi.

Previse ti siris pricu, brate sav si liberalan. A ja mislio ja sam. 😅 S. M. Inicijali, ajd da vidimo ako je Srbin ,
Ok S kao? Srdjan, Sredoje i otprilike to je to.
A ako je Rom:
Pazi ovo Semir, Samir, Senad, Suljo, Sabahudin, Sulejman, Suad itd
Naravno ne znaci nista, al eto :) inace kao sto rekoh mozda je i neki narkoman, normalan covek nije.
I to sto sam rekao Rom nije bilo da ivredim populaciji, vec da obelezim pojedince. Ima njih super i vrednoh i radnih.

Previse ti siris pricu, brate sav si liberalan. A ja mislio ja sam. 😅 S. M. Inicijali, ajd da vidimo ako je Srbin ,
Ok S kao? Srdjan, Sredoje i otprilike to je to.
A ako je Rom:
Pazi ovo Semir, Samir, Senad, Suljo, Sabahudin, Sulejman, Suad itd
Naravno ne znaci nista, al eto :) inace kao sto rekoh mozda je i neki narkoman, normalan covek nije.
I to sto sam rekao Rom nije bilo da ivredim populaciji, vec da obelezim pojedince. Ima njih super i vrednoh i radnih.
Ima dosta Roma i sa srpskim imenima.
Uzgred, te inicijale je imao i jedan predsednik Srbije.

Ne zanima me da li su lopovi crni, beli, Romi, ili neke druge nacionalnosti. Nacionalnost je nebitna kada su ovakve stvari u pitanju.

Gde će im duša kad kradu od bolesne dece i kad kradu božićne paketiće u crkvi? :(
Otkad lopovi imaju dušu? Prije par godina na dan sahrane brata Save Miloševića su skinuli oluk sa kuće pokojnika. Šta reći? Još što je najcrnje komšija.

Novosađanin iz lokala ukrao kutiju sa humanitarnim prilozima​

Novosadska policija uhapsila je S. M. (42) iz Novog Sada zbog krađe. Sumnja se da je on, u nedelju, iz ugostiteljskog objekta u Novom Sadu, ukrao kutiju sa novcem prikupljenim u humanitarne svrhe.
Policija je sutradan identifikovala i pronašla osumnjičenog.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/H...a-ukrao-kutiju-sa-humanitarnim-prilozima.html

Zar smo ovako nisko pali??! Pazite, lik nije ni neki nezreli klinac, ima 42 godine. Od lopova se u principu ne očekuje neka humanost, ali ovo je zaista previše.
Da li je i pre bilo tako? Ja nešto ne mogu da se setim.
bas svasta

Back