F franak Buduća legenda Poruka 27.549 27.12.2020. u 00:24 - Kako smo na gastarbajterima izgubili pola milijarde evra? #51 blooser: Ali nece niko da te plati da ga radis. A ako te plate plate te mizerno i bedno. Kliknite za proširenje... Zavisi kolko ti vredi poso.Za mene nije skupo da platim 10 franaka na sat.Ako se nađe neko ko odradi poso kako treba.
blooser: Ali nece niko da te plati da ga radis. A ako te plate plate te mizerno i bedno. Kliknite za proširenje... Zavisi kolko ti vredi poso.Za mene nije skupo da platim 10 franaka na sat.Ako se nađe neko ko odradi poso kako treba.
Marcus Vipsanius Agrippa Domaćin Banovan Poruka 4.889 27.12.2020. u 01:02 - Kako smo na gastarbajterima izgubili pola milijarde evra? #52 franak: Zavisi kolko ti vredi poso.Za mene nije skupo da platim 10 franaka na sat.Ako se nađe neko ko odradi poso kako treba. Kliknite za proširenje... Minimalac ti nije tesko da platis, koga ti ******
franak: Zavisi kolko ti vredi poso.Za mene nije skupo da platim 10 franaka na sat.Ako se nađe neko ko odradi poso kako treba. Kliknite za proširenje... Minimalac ti nije tesko da platis, koga ti ******
blooser Veoma poznat Poruka 14.968 27.12.2020. u 01:05 - Kako smo na gastarbajterima izgubili pola milijarde evra? #53 Marcus Vipsanius Agrippa: Minimalac ti nije tesko da platis, koga ti ****** Kliknite za proširenje... Nije to minimalac to je ~10 EUR po satu, samo kolega franak nije objasnio koji je posao, a i takvo placanje je NA CRNO i time NELEGALNO. Pitao bih ga da mora da te zaposli, pa svaki mesec plata+doprinosi, a posla moz' da ima, ali moz' i da nema. Ali da platis moras.
Marcus Vipsanius Agrippa: Minimalac ti nije tesko da platis, koga ti ****** Kliknite za proširenje... Nije to minimalac to je ~10 EUR po satu, samo kolega franak nije objasnio koji je posao, a i takvo placanje je NA CRNO i time NELEGALNO. Pitao bih ga da mora da te zaposli, pa svaki mesec plata+doprinosi, a posla moz' da ima, ali moz' i da nema. Ali da platis moras.
Marcus Vipsanius Agrippa Domaćin Banovan Poruka 4.889 27.12.2020. u 01:08 - Kako smo na gastarbajterima izgubili pola milijarde evra? #54 blooser: Nije to minimalac to je ~10 EUR po satu, samo kolega franak nije objasnio koji je posao, a i takvo placanje je NA CRNO i time NELEGALNO. Pitao bih ga da mora da te zaposli, pa svaki mesec plata+doprinosi, a posla moz' da ima, ali moz' i da nema. Ali da platis moras. Kliknite za proširenje... 10e bruto je minimalac...
blooser: Nije to minimalac to je ~10 EUR po satu, samo kolega franak nije objasnio koji je posao, a i takvo placanje je NA CRNO i time NELEGALNO. Pitao bih ga da mora da te zaposli, pa svaki mesec plata+doprinosi, a posla moz' da ima, ali moz' i da nema. Ali da platis moras. Kliknite za proširenje... 10e bruto je minimalac...
Kamael Buduća legenda Poruka 40.857 27.12.2020. u 02:05 - Kako smo na gastarbajterima izgubili pola milijarde evra? #55 nonaligned: Ja jos nisam cula nekog hrvatskog politicara da preti iseljenicima, zabranjuje povratak, obecava poreze NIJEDNOG. Kliknite za proširenje... Zato sto hrvati ne idu kod svojih arhineprijatelja, a nasi idu. Austrougarska sisa sladja od domace.
nonaligned: Ja jos nisam cula nekog hrvatskog politicara da preti iseljenicima, zabranjuje povratak, obecava poreze NIJEDNOG. Kliknite za proširenje... Zato sto hrvati ne idu kod svojih arhineprijatelja, a nasi idu. Austrougarska sisa sladja od domace.
mario80 Stara legenda Poruka 83.033 27.12.2020. u 02:36 - Kako smo na gastarbajterima izgubili pola milijarde evra? #56 Šta ima da šalju pare pa pobegli su iz ove septičke jame.
F franak Buduća legenda Poruka 27.549 28.12.2020. u 23:47 - Kako smo na gastarbajterima izgubili pola milijarde evra? #57 blooser: Nije to minimalac to je ~10 EUR po satu, samo kolega franak nije objasnio koji je posao, a i takvo placanje je NA CRNO i time NELEGALNO. Pitao bih ga da mora da te zaposli, pa svaki mesec plata+doprinosi, a posla moz' da ima, ali moz' i da nema. Ali da platis moras. Kliknite za proširenje... Bogati gde da nađeš radnu snagu? Možeš li na NSZ da daš oglas za jednog radnika?Ako to uspeš častim te.
blooser: Nije to minimalac to je ~10 EUR po satu, samo kolega franak nije objasnio koji je posao, a i takvo placanje je NA CRNO i time NELEGALNO. Pitao bih ga da mora da te zaposli, pa svaki mesec plata+doprinosi, a posla moz' da ima, ali moz' i da nema. Ali da platis moras. Kliknite za proširenje... Bogati gde da nađeš radnu snagu? Možeš li na NSZ da daš oglas za jednog radnika?Ako to uspeš častim te.