kako skinuti i instalirati Dotu 2

Poruka
3.797
zdravo drugari,treba mi pomoc. zelim skinuti dotu 2,ali se plasim da ne zajebem nesto. nikad nisam imao steam,niti koristio. prvo moram skinuti steam,pa se registrujem,pa onda preko njega nadjem i skinem dotu,jel tako? prica mi jedan da se dota 2 placa. ne zelim da placam ne pada mi na pamet. mogu li besplatno? takodje,postoji neka verzija dote 2 s kojom mozes samo posmatrati meceve,ne i igrati? :eek: ne bih da skinem neku zescu glupost! nek mi neko objasni kratku proceduru pls :cool:

Da pojasnim za placanje malo, placaju se kozmeticki itemi za heroje, mada dobijas ih i kao random drop, ali koliko ih cesto izbacuju ljudi obicno kupe. Sta se jos placa? Muzika (default svi imaju), announceri, vremenski efekti, uskoro i novi skinovi za mape, kursori, HUD-ovi i sl. Male dranguluje koje ulepsavaju igru a ne daju nikakvu prednost. Inace svi heroji, itemi i cuda su uvek i bice zauvek besplatni.

Za posmatranje meceva, mozda misli za turnire i sl. mada turnir u Doti u 95% slucajeva ima prenos negde, pa mozes gledati, doduse neki vole iz igre da gledaju, jer mozes da vidis u realnom vremenu sta pro igraci rade i kako, gde klikcu i sl. Tako da ako hoces da gledas turnir iz Dote 2 u Doti 2 (a ne negde na netu) kupis kartu i gledas.

Jos jedna stvar koja se placa su compendium-i. Opet ni to nije obavezeno, samo naloze narod. Obicno su ti compendium-i pred neki veci turnir i sada izbacuju neke jako fancy iteme, bolje setove itema, neke sa specijalnim efektima i sl. U sustini ako kupis taj compendium imas sansu da dobijes te iteme sa specijalnim efektima i cudima.

To što se plaća čekaš da ti padne drop dok igraš i onda prodaš. Tako skupiš pare na steam i možeš da kupiš neku igru. Kupiš kao gift i prodaš nekom irl, ili kupiš za sebe. Jedan od razloga zašto puno ljudi igra CS:GO i Dnotu 2 je zbog dropa. Kozmetičke iteme kupuju pro igrači da bi ostala i dalje free. U CS:GO 10 jeftina skina možeš da zameniš za jedan skuplji. Sa novim patchevima su smanjili drop. Sada samo kad dobiješ level ili rank, dobiješ poneki drop. Eto malo informacija...

Back