Moračanin
Veoma poznat
- Poruka
- 11.434
Staviš mu eksploziv ispod stolice pa kad sjede opali i gledaj kako šef leti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravila sam da napomenem - nije mi ambicija da postanem šef. Moje ambicije su ograničene, ali ne volim kad mi za vratom dišu rospije
Čekaj, realno si zbog dobrog rada pretnja šefici i njenoj poziciji, uz to si očigledno žena od inicijative i rado bi joj smestila otkaz kad bi znala način, ali ambicija nemaš i odbila bi mesto šefa... Što ne onda prijava za mobing, ili obratiti se nekome ko je iznad nje.
ok, znači tebe smara neko na poslu pa si odlučila da ga izbaciš na ulicu, uz to starog, u ova teška vremena? a da nisi ti ta koja je glupa i pokvarena? ovo pod uslovom da nije neka trol tema. ali u tom slučaju se opet vraćamo na tvoju glupost i pokvarenost...
Potrebna ti je diverzija i napad. Sve se na to svodi.
Na primer, ti i par ljudi joj obecate da cete vi sve da uradite, a odgovornost je na njoj, jer je sef, a onda je pustite da se jos vise ulenji i onda se setite da niste mogli i niste stigli, shef iznad shefa -direktor vam dao neki posao, razboleli ste se, smrtni slucaj i onda ce ona za 2 dana morati da uradi posao za 10 dana i jos ako ga uradi nekvalitetno ona ce biti sutnuta.
Ili ako je poslovanje u pitanju, namestite joj neku ispalu i ona bude odgovorna.
Znaci obecas kule i gradove, a das noz u ledja.
A o kojoj se bransi radi? Nije svejedno jel ti sefica oficirka u vojsci ili vlasnica trafike. Ako me razumes.Ovo mi se dopada. Pokvareno je baš kako dolikuje situaciji :thumbup:![]()
sex afera to ce naskodi ugledu firmeOdmah se ispričavam ako je neko od vas ovde šef (sigurna sam da si kao i svaki forumaš odličan u svom poslu), ali interesuje me kako glupoj, sporoj, dosadnoj, pokvarenoj i iskompleksiranoj osobi namestiti otkaz? Celo vreme me tlači, jer je primetila da dobro radim i boji se da ću da joj uzmem poziciju! Bojim se da tome nema kraja pa bih htela da namestim da nekako sama ode ili da je oteraju. Kako da je se rešim???
![]()
Odmah se ispričavam ako je neko od vas ovde šef (sigurna sam da si kao i svaki forumaš odličan u svom poslu), ali interesuje me kako glupoj, sporoj, dosadnoj, pokvarenoj i iskompleksiranoj osobi namestiti otkaz? Celo vreme me tlači, jer je primetila da dobro radim i boji se da ću da joj uzmem poziciju! Bojim se da tome nema kraja pa bih htela da namestim da nekako sama ode ili da je oteraju. Kako da je se rešim???
![]()