Kako se zove ovaj crtani?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vinetu

Zainteresovan član
Poruka
450
Kakva su to stvorenja ne znam, znam samo da su puzali i non stop su nesto mrmljali. Bili su upecatljivi po tom mrmljanju, medju njima nije bilo normalnog razgovora samo mrmljanje. Jel' zna neko na koji crtani mislim?

Ne secam se detalja. Izgledali su bas kao krompiri! Mrmljali su nesto i saputali na samo njima znanom jeziku: mmmm, mm, ahmmm, shcmmmm, amrmrmm itd....a ostatak je bila neka mimika. To je bio redovan crtac pre jedno 10 godina, mozda i vise.

Nemam 12, imam 25. Nije mi se nista ucinilo, 100 % su mrmljali u svakoj epizodi. Mislim da su ziveli pod zemljom, da su im stanovi prokisnjavali pa su onda izlazili na povrsinu, mislim je da je jedan od njih imao krupan nos i da je u jednoj epizodi skrivao hleb od ostalih. Saputali su, suskali, mrmljali i zato su bili simpaticni. Valjda ce se neko setiti, da ne ispadne da sam utripovao... :)

Vinetu:
Kakva su to stvorenja ne znam, znam samo da su puzali i non stop su nesto mrmljali. Bili su upecatljivi po tom mrmljanju, medju njima nije bilo normalnog razgovora samo mrmljanje. Jel' zna neko na koji crtani mislim?

a znam to su ona stvorenja koja mrmljaju i puze u seriji koja je oficijalno nazvana (autorska prava zakonom zasticena) "Mrmljajuca puzuca stvorenja"...da,sto posto da je to ta serija...aham...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back