Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li se neko seca kako se zvala decija emisija o decaku koji je stalno sanjarijo, a profesor mu stalno preti prstom i vikao Maksicu, Maksicu?Mislim da je tog profesora igrao Voja Brajovic.
Znam ali ne mogu da se setim,..seticu se....
Znam da je prolazio kroz neka vrata u ucionici i otisao u neki drugi svet sa nekom devojcicom i tamo imao razne pustolovine....Da pegavi decak je u pitanju.
Da secam se da je i to govorio. Serija se prikazivala pocetkom devedesetih, mozda cak i krajem osamdesetih nisam sigurna koje godine tacno.A zar se bas niko ne seca kako se zove?
Secam se serije, ali ne mogu da se setim kako se zove. Znam samo da sam se kao mala uzasno plasila onog profesora (imala sam samo 4 god. ). Kad god bi se pojavio, ja nisam smela da gledam...ludo, zar ne?
Secam se serije, ali ne mogu da se setim kako se zove. Znam samo da sam se kao mala uzasno plasila onog profesora (imala sam samo 4 god. ). Kad god bi se pojavio, ja nisam smela da gledam...ludo, zar ne?