scorpiodoboj Početnik Poruka 29 19.04.2009. u 10:34 - Kako se zove ova bolest? #27 Wade 94: Kako se zove bolest kada devojka ne moze da ima decka?????i kakva je to bolest uopste?jer moze neko da mi objasni.....? Kliknite za proširenje... Zove se Petljanija ili Glumatanje.
Wade 94: Kako se zove bolest kada devojka ne moze da ima decka?????i kakva je to bolest uopste?jer moze neko da mi objasni.....? Kliknite za proširenje... Zove se Petljanija ili Glumatanje.
VažnoJeZvatiSeFridrih! Primećen član Poruka 736 19.04.2009. u 15:29 - Kako se zove ova bolest? #28 Potencijalna lezbejka? ili je FRIGIDNA... ili nije lezbejka ali i nije svesna da mrzi muškarce... Možda i ovo poslednje... MIZANDRIJA (mržnja prema muškarcima)
Potencijalna lezbejka? ili je FRIGIDNA... ili nije lezbejka ali i nije svesna da mrzi muškarce... Možda i ovo poslednje... MIZANDRIJA (mržnja prema muškarcima)
magic flower Domaćin Poruka 3.048 20.04.2009. u 13:55 - Kako se zove ova bolest? #29 Ja bih se slozila sa par forumasa koji su rekli da joj ne daju mama i tata. Ima i takvih slucajeva, ako smatraju da nema dovoljno godina za to.
Ja bih se slozila sa par forumasa koji su rekli da joj ne daju mama i tata. Ima i takvih slucajeva, ako smatraju da nema dovoljno godina za to.
G gost 149754 Poznat Poruka 8.473 20.04.2009. u 14:48 - Kako se zove ova bolest? #30 Dilan06: uuuh....ruznoca? stidljivost? Kliknite za proširenje... ...premladost tj detinjstvo ili previše godina ili momci na koje je naišla ne valjaju
Dilan06: uuuh....ruznoca? stidljivost? Kliknite za proširenje... ...premladost tj detinjstvo ili previše godina ili momci na koje je naišla ne valjaju