Kako se zove muska sponzorusa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rezime: kad je musko sponzorusan, on je jadan siroma' i ona koza sto ima pare treba da mu ih da i da mu da *icke a da on ne da QQriku i da ga moli da je bije jer je koza. Dobro. Kad je zensko sponzorusa onda nece da bude sa siromaskom vec da sa kesovancetom,i zato je glupa koza, trebala bi da bude sa siromaskom da je bije zato sto nemaju para ni on ni ona-na sta joj to lici. I naravno da mu da *icke i posle toga da ode kod kesovanceta i uzme pare pa mu ih donese.
Zakljucak:
a)zene su koze i kad imaju i kad nemaju kesha
b)zene dajte *icke
c)ako date onda necemo jer ste qurve
d)ako ne date onda ste qurve i sigurno hocete samo Kesh.
e)sad kada ste lepo ispljuvane dokazite da nije tako pa dajte *icke.Ili Kesh.
f)zene je nemoguce razumeti-zasto ne daju *icke kada im sve ovako lepo izlozimo sta mislimo o njima?
g) DAJTE *ICKE PLEEEEEEEEEEEESEEEEEE!!!!!!!!!!!

:lol:

Nevencica:
@BONCHE uze mi rec iz usta :lol:

A ti si jedan od retkih koji se gade zenskih para ili sam ja jadna nailazila na te neke muske sonzoruse :( Moj polednji ne da se nije gadio nego bi ladno ostao kod mene kad mi keva nije tu...... i ja potrosim svu lovu na hranu posto sam njega bizona od sto kila ranila. Ja kao izvini ali ja sad nemam nista kod sebe vise a on meni: Pa ko ti kriv kaze sto si kupovala krpice :lol: :lol: 8) jbt ja sam stvarno najveci frik koju\eg ova zemlja drzi.......ccccc :roll: :)
Nisam siguran, al cini mi se da bi tvoj problem trebalo uknjiziti pod: Kako uraniti debeeelog vepra, a ne pod muske sponzoruse. Mada, sa druge strane, nemoj da te niko laze, svi mi volimo da nas zene tove, samo, treba naci granicu

Sponzorko ...mejbi...
icon_mrgreen.gif
bas onako pe*e*ski, papucarski....Sponzor je suvise ozbiljno...

2pike:
Nisam siguran, al cini mi se da bi tvoj problem trebalo uknjiziti pod: Kako uraniti debeeelog vepra, a ne pod muske sponzoruse. Mada, sa druge strane, nemoj da te niko laze, svi mi volimo da nas zene tove, samo, treba naci granicu

Pa nije bio debeo, ali imi izeo rupu u novcaniku :lol: 8) Dugo je da volis da te neko pazi i mazi a drugo............no davno bese secam se ja. :-D

moze_bolje:
muska sponzorusa i beskucnik, to je sinonim... jos ne videh live sponzorusu musku

pa ja sve vise srecem te muske sponzoruse, nego zenske...

i to se, brze bolje, OŽENE, zato sto riba ima gajbu u najavi, mislim, nasledice i sl..., kucu na moru, roditelji su joj imucni, pa ce pomagati, on nece morati bulju da mrdne...

ali da makar istraju u tome, pa da covek i razume.
zenske sponzoruse se nakace na sponzora i tu su s njim dok ne nadju nekog sa debljim...novcanikom.

eee, ali muske sponzoruse nemaju snage, pa vrlo brzo krenu da vrdaju, smucaju se i svalerisu...

ne mogu vam opisati koliko takvih bracnih parova sam upoznala.

uostalom, znate pricu o vasi ladackom
e060.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back