Jedite kod Djoa
Zainteresovan član
- Poruka
- 231
muski sponzorusa zove ga sponzor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam siguran, al cini mi se da bi tvoj problem trebalo uknjiziti pod: Kako uraniti debeeelog vepra, a ne pod muske sponzoruse. Mada, sa druge strane, nemoj da te niko laze, svi mi volimo da nas zene tove, samo, treba naci granicuNevencica:@BONCHE uze mi rec iz usta
A ti si jedan od retkih koji se gade zenskih para ili sam ja jadna nailazila na te neke muske sonzoruseMoj polednji ne da se nije gadio nego bi ladno ostao kod mene kad mi keva nije tu...... i ja potrosim svu lovu na hranu posto sam njega bizona od sto kila ranila. Ja kao izvini ali ja sad nemam nista kod sebe vise a on meni: Pa ko ti kriv kaze sto si kupovala krpice
![]()
8) jbt ja sam stvarno najveci frik koju\eg ova zemlja drzi.......ccccc
![]()
![]()
Usvaja se!2pike:EUREKA: SPONZOJEB!!!
DA GA STAVIMO NA GLASANJE?Pipi Langstrumpf:Usvaja se!
2pike:Nisam siguran, al cini mi se da bi tvoj problem trebalo uknjiziti pod: Kako uraniti debeeelog vepra, a ne pod muske sponzoruse. Mada, sa druge strane, nemoj da te niko laze, svi mi volimo da nas zene tove, samo, treba naci granicu
moze_bolje:muska sponzorusa i beskucnik, to je sinonim... jos ne videh live sponzorusu musku