Kako se zove igra?

Sanja_1401

Početnik
Poruka
10
Može mala pomoć? Ne mogu da se setim igrice kako se zove koju sam igrala kao dete. Radi se o jednoj tački mislim, mislim da je bila zelene boje i kretala se u lavirintu i skupljala neke dijamante mislim, pomerala je prepreke i prepreke nisu smele da je opkole jer ona onda ne bi mogla da prođe. Koliko se dobro sećam, igrala sam je strelicama. Prostor je bele boje, a ona mora da se sklanja i da pazi da se ne ulepi na neku prepreku...

Jel to video igra za racunar ili si je igrala na mobilnom? Mozes li reci otprilike koje godine si je igrala, da bi eliminisali neke igre, ako je npr. starija ili novija igrica.

Jel to video igra za racunar ili si je igrala na mobilnom? Mozes li reci otprilike koje godine si je igrala, da bi eliminisali neke igre, ako je npr. starija ili novija igrica.
Za računar, 2008, ja bih rekla da spada u starije, nije to igrica za sad ove mlađe generacije. Mnogo mi se svidela, na prvu loptu deluje glupo ali kada se zaigraš ne znaš da staneš. Mislim da je imala nivoe, za vreme nisam sigurna. Provlačiš se kroz neke barijere koje ne smeju da padnu na tebe, ponekad moraš nešto i da gurneš da bi došao do cilja.

Evo približno skica, mada računajte da je to jako davno bilo zato ne mogu lepo da je se setim. :D znači ta zelena tačka treba da skuplja te žute i plave dijamante, ali ima ona još mnogo zanimljivih uloga i prepreka, hajde pliz, boje koje dominiraju, bela, plava, žuta, crna, zelena...

Prilozi

• Screenshot_20201202-203732.png
    Screenshot_20201202-203732.png
    115,3 KB · Pregleda: 10

Back