Zato sto je morao da plati sertifikovanog elektricara da mu uradi sto mislio da dobije od Rakonjca za dzaba. "Isterao" mu Rakonjac kintu iz dzepa jer nije hteo da se zayebava sa budalom.
Tako sam ja slicno prosao pre 15-tak godina, dosao ovde neki nas covek ciji brat se zna sa mojim bratom u Srbiji. Hajde pomogao ja coveku da iznajmi gajbu ovde (u Kanadi), otisao na aerodrom pred njega, prevezao ga do stana i upoznao sa domarom, izveo ga na veceru tu prvo vece, sutradan odvezao u drzavnu sluzbu da uzme socijalni broj, prijavi se, odvezao ga do banke da otvori racun i provozao kroz njegov kraj da vidi kako sve to izgleda... OK, culi smo se mi i sledecih dana, zajedno otisli na aerodrom po njegovu porodicu sledece nedelje (on je dosao pre njih da se "snadje").
No, kurshuz je ispao kad je polagao voznju, trebao mu je automobil ( ovde se voznja polaze na svom automobilu) pa sam mu i tu izasao u susret, nisam otisao na posao nego sam otisao sa njim da polaze na mom automobilu. Prvi put nije prosao, zatim je polagao za 2 nedelje te opset nisam otisao na posao, opet je shibnuo. Treci put sam mu rekao "Mario, druze, ne mogu da odsustvujem 3 puta za mesec dana sa posla zbog tvoga vozackog ispita. Prvo gubim svaki dan po 300$ jer ne radim, drugo gazdi ne mogu da se opravdam za toliko izostanaka bez razloga." Momentalno se naljutio na mene i prekinuo komunikaciju, a vec za 2 dana od brata iz Srbije sam cuo da sam ispao tesko djubre prema tom coveku. OK, meni on nije nikako trebao, nisam se bas preterano uzbudjivao (sem kada mi je otac kasnije rekao da treba da budem bolji ka ljudima u nevolji - izdrao sam se na njega tako da mu vise nije palo na pamet da mi prebacuje).
Naravoucenije, nesto ne uradis nasim ljudima oni ti to najzesce zamere.