Kako se zadovoljavati muskarac kad nema zenu?

Abdullah

Domaćin
Banovan
Poruka
3.616
Pozdrav,

Onaj muskarac koji nije u mogucnosti da se ozeni moze imati seks sa samim sobom ne u vidu mastrubacije nego u vidu vodjenja ljubavi sa krevetom. Naime maziti desnom rukom svoju guzu i trljati polni organ o jorgan ili carsav (preko gaca) a kad dodje vrijeme za orgazam da se ode u kupatilo i istjerati sjeme. Takodje davanje poljubaca jastuku je jedan vid zamjene poljubca za zenu. Taj nacin vam moze zamjeniti prisustvo bracnog druga i neophodni seks.
NIje istina da trljanje polnog organa o krevetu steti. To je neistina kako bi se ljudi odagnali od zadovoljstva.

Poslednja izmena:
Ja to koristim otkako sam usao u pubertet. :) Nista mi ne fali.

- - - - - - - - - -

Mozete takodjer davati poljubce svojim bicepsima jer to je njezna erogena zona i moze vam zamijeniti zenske usne. Naravno neko moze milovati cijelo svoje tijelo ako zeli.

Jel ti znaju roditelji sta radis dok su oni na poslu?
tooth.gif

Pozdrav,

Onaj muskarac koji nije u mogucnosti da se ozeni moze imati seks sa samim sobom ne u vidu mastrubacije nego u vidu vodjenja ljubavi sa krevetom. Naime maziti desnom rukom svoju guzu i trljati polni organ o jorgan ili carsav (preko gaca) a kad dodje vrijeme za orgazam da se ode u kupatilo i istjerati sjeme. Takodje davanje poljubaca jastuku je jedan vid zamjene poljubca za zenu. Taj nacin vam moze zamjeniti prisustvo bracnog druga i neophodni seks.
NIje istina da trljanje polnog organa o krevetu steti. To je neistina kako bi se ljudi odagnali od zadovoljstva.

Chekaj bre pa vi muslimani imate mjesto dje vas cheka cijela horda nevinih djevojaka?

Pozdrav,

Srećom pa se zajebavaš...valjda ? :think:

Back