A diferencija je kvantitativno odnosno kvalitativno - kakva?Разлика је у диференцији.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A diferencija je kvantitativno odnosno kvalitativno - kakva?Разлика је у диференцији.![]()
Kod tebe je znači razlika vremenski kvantitativnaTrpeljivost prizilazi iz tolerancije i toga se treba čuvati
Prvih 5 minuta sam tolerantan , ako to ne shvatiš i ne poštuješ trpećeš posledice![]()
Након 5 минута стрмоглаво тежи ка нули.A diferencija je kvantitativno odnosno kvalitativno - kakva?
Другим ријечима, изнервираш се што се ниси изнервирао кад је требало.Ne da sam tolerantan, nego mi nekad žao...sebe.
Apsolutno , posle 5 minuta moj gnev raste , tolerancija mi se smnjuje i najverovatnije da ćeš kvalitetno i kvantitatrivno dobiti jači i adekvatniji odgovor da ne kažem ćuškuKod tebe je znači razlika vremenski kvantitativna
jok, nerviram jasnu...Другим ријечима, изнервираш се што се ниси изнервирао кад је требало.![]()
Ne samo tvoja mama. Svi su kulturni, tolerantni, fini, trpeljivi...do 5 minuta manje više. Posle slede objašnjenja zašto više nismo fini.I moja mama je bila tolerantna tako oko 5 minuta. Pa posle pljus..
Al tih pet minuta slobode..vrede da istrpiš posle i pljus..
Znači kad volješ - volješ a kad više ne volješ onda zakolješApsolutno , posle 5 minuta moj gnev raste , tolerancija mi se smnjuje i najverovatnije da ćeš kvalitetno i kvantitatrivno dobiti jači i adekvatniji odgovor da ne kažem ćušku![]()
Šta ću jadanZnači kad volješ - volješ a kad više ne volješ onda zakolješ![]()
Aha, i razlika i tolerancija i trpeljivost. Sažimaju se nultu tačku iza koje sledi veliki prasakНакон 5 минута стрмоглаво тежи ка нули.![]()
5 минута вољи, онда га закољи.Znači kad volješ - volješ a kad više ne volješ onda zakolješ![]()
Тако настају вишеструки унутрашњи свјетови...Aha, i razlika i tolerancija i trpeljivost. Sažimaju se nultu tačku iza koje sledi veliki prasak
Mali crni humor, ne koljemo stvarno.Hajde da više ne koljemo. Molim vas, najlepše vas molim.![]()