_Saint
Primećen član
- Poruka
- 572
chicks with plastic dicks...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne, nije meni to nesto...trachara:ja dve zene u tom lezbo odnosu mogu da zamislim samo u nekoj krajnje neznoj varijanti
zgodan&nezgodan:Ajde ponavljajte svi zamnom:
NA VRH BRDA VRBA MRDA !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
senoviti:APLAUZI !![]()
![]()
![]()
_Saint:Vidim sebe i saputnicu na moru.. tapnuli smo sve shto smo krvavo zaradili i pod stare dane blejimo negde na Mediteranu. Ko se prvi probudi stavlja kafu i pravac terasa sa pogledom na more. Bezimo na plazu, sa nekim knjigama i muzikom (chill, lounge, acoustic varijanta...). Posle podne povratak u jazbinu, klopa, pivo ili neki koktelchic uz TV. Uvece do gradica, setnja.. ma penzionerski idealno...Onda ti zazvoni zica i javlja ti klinac da si postao deda...
......kuća na nekom tropskom ostrvu (recimo Karibi ili Kanarska)......beo pesak....plavo more...gomila para na računu u Švajcarskoj...on i ja, opušteni i srećni.....i tri gologuza klinca trčkaju po plaži....Ovo je naravno bajkovita verzija.....A ona realna-više verovatna glasi: ja sa viklerima u kosi, debela i masna mešam ručak na šporetu, slinava deca trče naokolo i prave nesnosnu galamu, on gleda prenos fudbalske utakmice, češe ogromni stomak, podriguje i dere se "Ženo, daj pivo ooooovamo!!!!!".....sinnkе:sa svojom supruznikom?
Ja se vidim sa suprugom s kojom po ceo dan slusamo disco, pijemo pivkan, jedemo cips, drkamo si zajedno i boli nas kita za sve.
gossca:Zivjela zelena trava, jer u njoj se dobro spava...![]()