gost 412834
Domaćin
- Poruka
- 4.110
onako uopšteno kako oterati ženku? da se nekom drugom uvali ili da svojevoljno ode..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto kao i kad se pokuša sačuvati - proba se sa skidanjem dotične sa neta. Nakon toga velika je verovatnoća da će zbrisati.
Za tebe je zena "zenka", i oterao bi je kao sto bi terao stoku? Mene cudi kako uopste neka i bude sa tobomonako uopšteno kako oterati ženku? da se nekom drugom uvali ili da svojevoljno ode..
Mogu jos dvoje, posle da usvajamoNaci kod normalnih bi je neka hronika oterala,sad posto su lujke jedino fazon ljubavi volim te rodi mi 5oro dece trep trep i jos dodas da ti je prva onako osiguras se
Pa kada se onda dohvate za kose i pocnu da se grebu!Dovedi drugu kući i kaži joj da ti je to nova devojka
Pa da se poraduje sto ce neko da je zameniDovedi drugu kući i kaži joj da ti je to nova devojka
Kažeš im polako, ima mene za sve. I onda te obe ostave i na konju siPa kada se onda dohvate za kose i pocnu da se grebu!![]()
Ovo je najpametniji predlog do sad. Rešiš se i žene i dugova. Bravo.Proglasis bankrot i prebacis joj dugove
dovoljno da se samo pojavishonako uopšteno kako oterati ženku? da se nekom drugom uvali ili da svojevoljno ode..
za raskid treba imat mud od chelikaZašto prosto ne raskineš?