Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.481
Grad kao beograd i auto bolje se obesiti,ko dodje sa strane krsti se a mi kao navikli da kruzimo i sat vremena cekamo da se parkiramo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam svoj parking a i kod žene se snađem u dvorištu.
I ja kažemOna dvorista gde smo se igrali ko klinci su pozatvarali kapijama,kljucevi,kartice,kamere,obavezno svaki stanar nadzak baba zna ciji je koji auto,ne do bog padobrancu da zaluta streljaju za parking mesto
U BG u Ljutice Bogdana i pjehe. Kod mene propast. Nerkada ubodem mjesto iz prve nekada napravim po 6-7 krugova.Grad kao beograd i auto bolje se obesiti,ko dodje sa strane krsti se a mi kao navikli da kruzimo i sat vremena cekamo da se parkiramo
Tebe tesko uhvatiti svaki put menjas pricu, zar zena nema parking u dvoristu.Ja imam šemu kada treba ženin auto da parkiram, stojim ispred zgrade zapalim pljugu i gledam ko orao uz i niz ulicu dal neko prilazi autu. Onda raspalim po gasu i parkiram. A ovo kruženje jbt ko crnci u getu.
Ja kad ujutru krenem na posao prvo se lepo pozdravim sa parking mestom i poželim mu lep život opraštajući se. Kad se vraćam s posla, pozovem klinca deset minuta da ugrabi nešto u našoj ulici. Sva sreća, trenira boks, pa se ne svađaju s njimNa Vračaru, grom i pakao svakodnevni.
Pa investitorima je bas to zarada + na cudesan i volseban nacin neuknjizeno potkrovlje.Ili izgrade stanove i garaže pa prodaju stanove a garažu pretvore u poslovni prostor ili iznajmljuju papreno. Stanari opet završe na ulici da se parkiraju.