Kako se snalazite za parkiranje?

To je uradio poznanik kad mu je pacijent busio gume,dodje mu s pandurom na gajbu ovaj pokaze papir da je dusevni pacijent,pandur mu kaze sad mu ne smes nista kad si prijavio slucaj znace da si ti,tako da ako se ide bez toga tesko bi proslo samo sa par cuski jer je steta velika koju sigurno nece platiti

Ja imam svoj parking a i kod žene se snađem u dvorištu.

Ja imam dvoriste i tu mogu da strpam jedno 30 auta a kad sam u gradu parkiram gde hocu jer vozim motor i auto veoma retko vozim bas zbog toga sto necu da platim parkin haraclijama jer to je cista otimacina uvedena radi zavodjenja reda a reda nema nigde i sve je isto kao sto je i bilo samo neko uzima debele pare.
Osmisljeno zarad trpanja para u necije dzepove a sam grad od toga nema ni pisljive banke.

Ja kad ujutru krenem na posao prvo se lepo pozdravim sa parking mestom i poželim mu lep život opraštajući se. Kad se vraćam s posla, pozovem klinca deset minuta da ugrabi nešto u našoj ulici. Sva sreća, trenira boks, pa se ne svađaju s njim 🤣 Na Vračaru, grom i pakao svakodnevni.

Ja kad ujutru krenem na posao prvo se lepo pozdravim sa parking mestom i poželim mu lep život opraštajući se. Kad se vraćam s posla, pozovem klinca deset minuta da ugrabi nešto u našoj ulici. Sva sreća, trenira boks, pa se ne svađaju s njim 🤣 Na Vračaru, grom i pakao svakodnevni.

Sjajno, kao majka gurati dete u eventualne sukobe, zarad tvog komfora i parking mesta. :)

Back