pomoc pisite mi ako znate iz licnog izkustva kako se slazu zena riba i skorpion.izlazimo vec dva meseca i na ivici sam zivaca,nikako da pohvatam ovog skorpioncica,mada mi se mnogo dopada....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pomoc pisite mi ako znate iz licnog izkustva kako se slazu zena riba i skorpion.izlazimo vec dva meseca i na ivici sam zivaca,nikako da pohvatam ovog skorpioncica,mada mi se mnogo dopada....
Mislim da "lična iskustva" ovde ne pomažu baš mnogo, ali 'ajde ... :wink:
Ribe i Škorpion kao vodeni znaci se prilično dobro slažu mada nije dovoljno posmatrati Sunce u znacima da bi se procenilo slaganje dvoje ljudi - to ste mogli pročitati i na drugim sličnim temama.
Što se žena Riba tiče, i njihovog "nezaklapanja" - ne znam šta bih rekla, jer su Ribe klasično "mutav", nem znak; planeta komunikacije Merkur ovde najslabije ispoljava svoje osobine. To što žene Ribe možda "ne zaklapaju" svakako se ne bi moglo pripisati položaju njihovog Sunca već nekim drugim pokazateljima - što je još jedan primer zbog čega nije dovoljno gledati samo nečiji "znak" (položaj Sunca).
uuuu baš je tako, sve ribe koje ja znam smaraju i ne zaklapaju usta, i da to su uvijek priče jadna ja....Nije svakakvo brbljanje komunikacija,ribe umeju da te smore temom tipa jadna ja sve sam dobro uradila a oni meni tako,i sta misle ovi nasi na tv-u...bla,bla bla,do sutra.
Nista nemate od uopstavanja. Ne moze se nista tako meriti osim gde ja snaga volje najaca. Npr. skorpija je najaca u krizi.
Sve ostalo proizilazi iz samog natala. Kakve npr. veze ima osoba sa Suncem u znaku skorpije, asc u Jarcu i stelijumom sa sve Saturnom u ovnu, sa skorpijom sa asc u ribama i stelijumom u skorpiji koja je ujedno i osma kuca? Malo tu ima zajednickog a u prirodu aspekata da ni ne ulazimo.
Svaki covek je kao i njegova karta neponovljiv i jedinstven i ne mogu se ljudi podeliti u 12 vrsta.
Sto se jutis,mi samo caskamo nismo profi astrolozi iznosimo sopstvena iskustva i dozivljaje,i to je to.8-)
Ribe i Device? :?
Pa da , sto da ne?
Oba ova znaka puno pricaju, ne obracaju paznju na ono sto pricaju i sto je najgore ne slusaju druge dok pricaju.
Po meni ova kombinacija je idealna.
Nema svadje, nema komplikacija, samo puno-puno praaaazne price.:razz:![]()
Koja generalizacija.:shock:Ne znam za to, ali ja sam Devica, bila
sam 2 godine sa jednom Ribom i NE NE NE!
Bolesna ljubomora i neprestano koketiranje Riba je
nemogutje izdrzhati.. A to za prichu, mislim da greshish..
Ne bih o Devicama, ali Ribe su jako inteligentne. Na stranu
to shto imaju mane za zhivot u dvoje.
Vidi, nikako ne stoji da su Ribe, ako ćemo baš uopšteno, inteligentne- većina, ako izuzmemo niži tip ( što je opet bzvz.)I dalje stojim iza onoga shto sam napisala!
Mozhda samo neki nizhi tipovi Riba, ali
zaista stojim iza toga da shto sam napisala.
I da.. ako nisi primetila, sama tema je
"uopshtena", tako da.. mislim da nije u redu da
na mishljenja iz nechijeg lichnog iskustva
stavljash jednu takvu konstataciju kao shto su
knjige i nauka..
Jbga, time se inache i bavim ceo zhivot, ali
praksa je zaista neshto drugo!