Kako se slazu dva Strelca koja su u vezi?

• Začetnik teme Začetnik teme Jadee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iskreno, sumnjam da bi veza između dva vatrena Strelca (ukoliko su tipični predstavnici svog znaka) mogla da opstane zbog njihovog načina života. Oboje uglavnom vode brz život ispunjen obavezama i verovatno bi veza najviše zbog toga trpela.

Međutim, svi dobro znamo da izuzeci postoje i da su za jednu vezu mnogo važnije neke druge stvari u natalnoj karti pojedinca, tako da moje mišljenje automatski može da bućne u vodu :wink:

Pročešljaj po astrološkim sajtovima, tamo ćeš naći objašnjenja kako se pripadnici dva znaka, ista ili različita, mogu slagati. I moj savet, nemoj se previše oslanjati na astrologiju, pogotovo ako je u pitanju samo znak jer mnogo toga više zavisi od položaja planeta u natalnoj karti.

Srećno! :D

Ja mogu da kazem iz mog iskustva da se dva strelca super slazu,i ja i moj partner smo strelci,rodjeni istog dana,e sad sve zavisi kad ste rodjeni kog datuma,ali uopsteno dva strelca je odlicna kombinacija.Malo cudno,roditelji su mi skorpioni rodjeni istog dana,a ja i moj muz istog dana ali strelci.Znam da je veza izmedju skorpiona i strelca jako teska.

Back