Kako se slažete sa sestrama i braćom?

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidim u mojoj okolini ima svakojakih odnosa sa sestarma i braćom.

Ima onih koji se izuzetno dobro slažu,posećuju se i čija deca rastu zajedno. Maltene žive zajedno iako ne pod istim krovom. Proživljavaju sve bitne stvari u životu zajedno.

A ima i onih koji ne pričaju i koji su u svađi i to često zbog nasleđa, ali i zbog mnogih drugih stvari.

Ima li neke sredine? Kakav je vaš odnos sa braćom i sestrama?

Imam dva mladja brata, bliznaci, i odnos nam je vrlo dobar :D

Misliš da biste bile bliskije u detinjstvu da je manja razlika u godinama?
Što je nezgodna razlika?

:))) vrlo nezgodna....kada sam se ja rodila ona je imala 6 godina i nije bas bila odusevljena, cak je bila i besna na mamu....kada je ona bila u pubertetu ja sam imala 10 godina i bila bozji davez....kada sam ja bila u pubertetu ona je vec bila udata i imala malo dete....sve je na svoje doslo kada smo obe imale decu i kada su nam interesovanja bila slicnija....

NIkako,cisto poslovno.Cudo je sta se desi kad se ozenis "na silu" neopisanim samozivim idiotima i robujes njihovim nagonima(citaj ja ja ja ja dete pa hiljadu praznih mesta pa muz pa milion praznih mesta pa okolina).Evo u istom gradu sam momentalno kao i jedan od brace i slavio je sinu rodjendan,naravno nisam otisla.Bilo je posle satro cula sam to od roditelja,sto kao ja i dragi nismo dosli,kao podrazumeva se.Pa p... mu materina valjda se na slavlje poziva a ne tako,msm sve i da sam htela otici.Uglavnom da skratim sto bi moja deblja polovina rekla "da idem do ***** i pijem i vozim i da pazim da me ne navataju panduri?I to zbog koga?Zbog njih?Nismo mi isti svet."
Sve je rekao time.
Nisu oni da kazem zli samo su malogradjanstina zesca a to ne podnosim pa da su mi iz oka ispali.
Evo ovo na primer slavlje.otisli bi tamo,ovaj moj bi mozda cirkao i ja isto i tako slobodno ponasanje,a onda bi 6 meseci svaki put kad se cujem sa njima bilo "prosvetljivanje" i cudjenje jao kako to moze sta ti ja znam oni su otkrili toplu vodu a mi smo glupi.Nadam se da me neko kapira.

Kapira

Back