aleksandarhakler1992
Domaćin
- Poruka
- 3.797
pricao mi drug koji je gledao klip na joutub,kako neki covek je skinuo ram memoriju sa interneta i radi mu sve.imao je samo 1 megabajt ram a onda je skinuo jos 4 megabajta i onda je imao 6 megabajta. i kompjuter mu mnogo brze radio i mogao je sve igrice daigra... e sad,posto je meni starija memorija,cini mi se da je agp a nemogu tesko je naci kupiti tu stariju memoriju,jer niko nema tu memoriju koga sam pitao. pa sam hteo tako da skinem sa interneta ali neznam na koji sajt to ima da se skine??1 ja sad imam 1 megabajt samo i nije mi dovoljno lose mi radi kompjuter kad gledam film na neki sajt ili duze vreme gogle hrome kad koristim i surfujem pokoci se sve zivo.jel zna neko gde da skinem ram i dali da ga skidam normalno ili sa bit torent??! i da li ce sam od sebe da mise instalira ili ja moram?
posto se ja bas ne snalazim naibolje sa to,mozda neko drugi dami uradi na brzinu??
ovaj covek mi je reko da to moze da mi odradi za 20 evra,samo da mu posaljem novac postom i za 20 minuta ce da mi stigne ram na email.sta vi mislite ..?
posto se ja bas ne snalazim naibolje sa to,mozda neko drugi dami uradi na brzinu??
ovaj covek mi je reko da to moze da mi odradi za 20 evra,samo da mu posaljem novac postom i za 20 minuta ce da mi stigne ram na email.sta vi mislite ..?
Poslednja izmena: