kako se skida ram memorija sa interneta

Poruka
3.797
pricao mi drug koji je gledao klip na joutub,kako neki covek je skinuo ram memoriju sa interneta i radi mu sve.imao je samo 1 megabajt ram a onda je skinuo jos 4 megabajta i onda je imao 6 megabajta. i kompjuter mu mnogo brze radio i mogao je sve igrice daigra... e sad,posto je meni starija memorija,cini mi se da je agp a nemogu tesko je naci kupiti tu stariju memoriju,jer niko nema tu memoriju koga sam pitao. pa sam hteo tako da skinem sa interneta ali neznam na koji sajt to ima da se skine??1 ja sad imam 1 megabajt samo i nije mi dovoljno lose mi radi kompjuter kad gledam film na neki sajt ili duze vreme gogle hrome kad koristim i surfujem pokoci se sve zivo.jel zna neko gde da skinem ram i dali da ga skidam normalno ili sa bit torent??! i da li ce sam od sebe da mise instalira ili ja moram?
posto se ja bas ne snalazim naibolje sa to,mozda neko drugi dami uradi na brzinu??
ovaj covek mi je reko da to moze da mi odradi za 20 evra,samo da mu posaljem novac postom i za 20 minuta ce da mi stigne ram na email.sta vi mislite ..?

Poslednja izmena:
pricao mi drug koji je gledao klip na joutub,kako neki covek je skinuo ram memoriju sa interneta i radi mu sve.imao je samo 1 megabajt ram a onda je skinuo jos 4 megabajta i onda je imao 6 megabajta. i kompjuter mu mnogo brze radio i mogao je sve igrice daigra... e sad,posto je meni starija memorija,cini mi se da je agp a nemogu tesko je naci kupiti tu stariju memoriju,jer niko nema tu memoriju koga sam pitao. pa sam hteo tako da skinem sa interneta ali neznam na koji sajt to ima da se skine??1 ja sad imam 1 megabajt samo i nije mi dovoljno lose mi radi kompjuter kad gledam film na neki sajt ili duze vreme gogle hrome kad koristim i surfujem pokoci se sve zivo.jel zna neko?

Imao 1 Mb, skinuo još 4Mb
pa onda imao 6Mb.

Vidiš li da Te zezaju???

pricao mi drug koji je gledao klip na joutub,kako neki covek je skinuo ram memoriju sa interneta i radi mu sve.imao je samo 1 megabajt ram a onda je skinuo jos 4 megabajta i onda je imao 6 megabajta. i kompjuter mu mnogo brze radio i mogao je sve igrice daigra... e sad,posto je meni starija memorija,cini mi se da je agp a nemogu tesko je naci kupiti tu stariju memoriju,jer niko nema tu memoriju koga sam pitao. pa sam hteo tako da skinem sa interneta ali neznam na koji sajt to ima da se skine??1 ja sad imam 1 megabajt samo i nije mi dovoljno lose mi radi kompjuter kad gledam film na neki sajt ili duze vreme gogle hrome kad koristim i surfujem pokoci se sve zivo.jel zna neko?
Evo nasao sam ti video sa upustvom

pricao mi drug koji je gledao klip na joutub,kako neki covek je skinuo ram memoriju sa interneta i radi mu sve.imao je samo 1 megabajt ram a onda je skinuo jos 4 megabajta i onda je imao 6 megabajta. i kompjuter mu mnogo brze radio i mogao je sve igrice daigra... e sad,posto je meni starija memorija,cini mi se da je agp a nemogu tesko je naci kupiti tu stariju memoriju,jer niko nema tu memoriju koga sam pitao. pa sam hteo tako da skinem sa interneta ali neznam na koji sajt to ima da se skine??1 ja sad imam 1 megabajt samo i nije mi dovoljno lose mi radi kompjuter kad gledam film na neki sajt ili duze vreme gogle hrome kad koristim i surfujem pokoci se sve zivo.jel zna neko gde da skinem ram i dali da ga skidam normalno ili sa bit torent??! i da li ce sam od sebe da mise instalira ili ja moram?
posto se ja bas ne snalazim naibolje sa to,mozda neko drugi dami uradi na brzinu??
ovaj covek mi je reko da to moze da mi odradi za 20 evra,samo da mu posaljem novac postom i za 20 minuta ce da mi stigne ram na email.sta vi mislite ..?

4+1=6???

pošalji i meni koji evrić ako ga već imaš viška, i ja ću ti poslati na mail "Hvala"

A kako bi bilo da ti skines neku devojku za pocetak i odmah bi ti se uvecao memorija ram x2

Ako neko plaća da zaj.bavaš narod kaži ko je da uzmemo i mi neku paru :) :ok:

Nenad Petrović iz Kaluđerice doživeo je veliku neprijatnost kada mu je u subotu kurir “Post-ekspresa” umesto kompjutera koji je ranije platio, predao uredno upakovanu cepanicu!
Petrović je preko sajta “Kupujem Prodajem” u petak kupio netbuk “Acer aspire one d257″ za 11.500 dinara, koji je na tom sajtu prodavao Saša Kostić iz Bačke Topole. U subotu ujutru paket je stigao preko kurirske službe. Kako se prvo predaju pare kuriru, pa tek onda otvara paket, Nenad nije ni slutio šta ga čeka.
Otvorio je kutiju, ali je u paketu, umesto netboka, bila drvena cepanica!
- Bio sam u šoku! Odmah sam otišao u Poštu da probam da vratim paket, ali su mi tamo rekli da se kurir još nije razdužio s mojim parama. Kada sam malo kasnije opet došao u Poštu, rekli su mi da oni nemaju prava da stopiraju narudžbinu i da ne mogu da mi pomognu. Nisu ništa učinili da me zaštite – priča Petrović.
Nesrećni kupac nije bolje prošao ni u policiji.
- Kada sam otišao da prijavim slučaj, u policiji su me pitali zašto kupujem preko interneta. Napisali su krivičnu prijavu i to je to – kaže Petrović.
Ono što na prvu loptu nije primetio, a što je ukazivalo na to da je u pitanju prevara, jeste kutija, za koju Petrović kaže da je bila stara i oblepljena starim deklaracijama.
Kada je sajtu KupujemProdajem prijavio prevaru, uputili su ga na formular za žalbe, ali mu nikako drugačije nisu pomogli.
Osnivač ovog sajta Bojan Leković kaže za Telegraf da su oni samo prenosioci oglasne poruke i da ne posreduju u trgovini između korisnika.
- Kako bi sprečili da se prevare dešavaju vršimo edukacija posetilaca u svakom oglasu. Ipak, ako se desi prevara vezana za oglas na našem sajtu, prevarenog korisnika upućujemo na proceduru za prijavu preko onlajn prijave – kaže Leković.
Nakon što prijavi i opiše prevaru, prevareni korisnik dobija mejlom objašnjenje pravne procedure, kao i tekst krivične prijave protiv N. N. lica i upućuje se na Tužilaštvo (za slučaj štete veće od 15.000din, kada se N. N. lice goni po službenoj dužnosti), odnosno sud (privatna tužba, za štetu ispod 15.000din), objašnjava osnivač sajta KupujemProdajem.
Dok se to ne desi, pogledajte šta je oštećeni Petrović na društvenoj mreži Fejsbuk poručio onom ko ga je prevario:
Poruka-na-fejsbuku2.jpg

Back