Kako se riješiti nekih ljudi u životu

HermioneMalfoy

Početnik
Poruka
13
Imam par drugarica koje me čas uhode, čas ne pričaju sa mnom..Meni je u početku bilo svejedno ali sada mi sva ta gluma počinje ići na živce...
To mi čak radi i drugarica iz osnovne koja je izgleda, gledano sa NJENE strane, bila moja najbolja drugarica dok smo sjedile zajedno :)
Od kako nas je razredna sve razdvojila, komuniciramo samo na putu do škole i kuće..
Ne bih da budem gruba prema nikome ali ne znam drugi način😂

Ove godine sam se onako odrekla mnogih i to samo zato što se nije vrijedilo truditi oko nekih osoba. Samo sam popustila i ono kraj, ali opet postoje i ove osobe koje sa mnom zele neki razgovor, nemam pojma ni ja sta vise traze kada nista zajednicko nemamo pa pricaju samo o tome koliko su sta ucili, a meni puca
Kazi im da si perverzna i volis da pravis velike sljive po vratu za vreme seksa.

Imam par drugarica koje me čas uhode, čas ne pričaju sa mnom..Meni je u početku bilo svejedno ali sada mi sva ta gluma počinje ići na živce...
To mi čak radi i drugarica iz osnovne koja je izgleda, gledano sa NJENE strane, bila moja najbolja drugarica dok smo sjedile zajedno :)
Od kako nas je razredna sve razdvojila, komuniciramo samo na putu do škole i kuće..
Ne bih da budem gruba prema nikome ali ne znam drugi način😂
pa dobro, na putu i usput se ljudi najbolje upoznaju
ja recimo kad odem na pijacu svaki put naucim nesta novo od ljudi
mozda ti nisi na casu obracala dovoljno paznje na nju, previse si slusala ucitelje
sta znam
pruzis sansu
ako ti je dosadna uvjek mozes zvrndati u nebo i gledati odakle se vedri

Ove godine sam se onako odrekla mnogih i to samo zato što se nije vrijedilo truditi oko nekih osoba. Samo sam popustila i ono kraj, ali opet postoje i ove osobe koje sa mnom zele neki razgovor, nemam pojma ni ja sta vise traze kada nista zajednicko nemamo pa pricaju samo o tome koliko su sta ucili, a meni puca

što da ih teraš kad te izgleda gotive, ne morate da se okumite nego ste drugari iz škole. a ako hoćeš da upadneš u opakije društvo cimaj se, oni te verovatno neće zvati

ova mi nekako djeluje premlada za rad :roll:

Sa 15-16 bi trebala da se zanima neki poslic ili bar volontersko iskustvo, jos ako moze biti u struci za koju se skoluje nece da joj skodi, vec upravo pomogne.
Ja joj pricam sta treba da radi ako hoce da ide u korak sa svetom, a sada sta se praktikuje u Srbiji, Albaniji ili zemljama treceg sveta je nesto sasvim drugo.
Bitna je vizija i perspektiva, sto ce joj sutra u zivotu napraviti razliku hoce li biti gospodja ili krpa.

Back