kako se resiti mitisera

Ne, to nije taj def.
On ti da recept sa kojim odes u apoteku da ti smute to sto je on napisao...I to kosta 500din-dve kreme..Ja se lazem da dermatologija nije otisla mnogo daleko,za razliku od kozmetologije ali Ser je zaista pomogao desetinama ljudi koje poznajem...Nemam nikakvih licnih interesa da ga promovisem,samo izrazavam licno zadovoljstvo njegovim tretmanom lecenja.

Joj, pa taj lekar mi treba... da mi po ko zna koji put pogleda lice i da svoje misljenje:eek: Molim te da mi das neki broj il punu adresu?
Pilule su i meni ublazile problem al znam da moze bolje a i ponekad mi se pojave cirevi il sta je to vec, na vratu su i trajuuuuu mesecima... Sa hormonima je sve ok dakle moram dalje da njuskam:worth:
Hvala :cool:

Clean and Clear protiv mitisera. Ja sam koristila 6 meseci ali svaki dan-celo lice. Nisu svi nestali ali većina jeste. Sad koristim isto C&C samo protiv bubuljica, fenomenalan je, svako jutro pre umivanja očistim lice i uveče pre spavanja.

ovako... moja najbolja drugaritza iz os je imala masno lice i mitisere u ogromnim kolicinama... znaci ne akne, ne gnojne bubuljice, samo mitisere... otisla je kod kozmeticarke, na kuru ciscenja... dobila je zabranu koriscenja bilo kakvih pudera, sem jednog pudera u prahu u koji su joj dodali antibiotik... plus je dobila i odgovarajuci krem za lice iz domace apoteke... njeno lice je nakon mesec i po do dva dana tretmana (i zauvek od tada) SAVRSENO.

ono sto je sigurno - NEMOJ DA SA PROBLEMATICNIM LICEM KORISTIS KOMERCIJALNE PREPARATE NA SVOJU RUKU!!!!
idi kod dermatologa. filip ser jeste jedan od najboljih u beogradu, ali je red kod njega beskonacan... :(
i nakon toga, idi kod dobre kozmeticarke.
mislim da se problem sa tvojim tipom koze lako resava (pod uslovom da nemas akne ni upale), ali ne smes da eksperimentises sama, jer mozes da napravis cudo!!!

vidi,pored kozmeticara i ostalih TRAVARA uzmi i DOVE sapun....onaj DOVE sa plavim ttachkicama ili obiccnhi ali waznho da bude plawi.......
umiwaj se ujutru chim ustanesh i uweche
ujutru normalno a uweche ostawi da ti odstoji 5 min
ne pomazhe protiw mitisera ali ko ima sa chabuljama problem mislim da ni trebao da proba

vidi,pored kozmeticara i ostalih TRAVARA uzmi i DOVE sapun....onaj DOVE sa plavim ttachkicama ili obiccnhi ali waznho da bude plawi.......
umiwaj se ujutru chim ustanesh i uweche
ujutru normalno a uweche ostawi da ti odstoji 5 min
ne pomazhe protiw mitisera ali ko ima sa chabuljama problem mislim da ni trebao da proba

uopste nije u mom stilu da se cudim i becim na postove....ali ovde stvarno ??? jesu ti travari sa Kosova mozda? :) :hahaha: :hahaha: :hahaha: ali pored tih travara sa Kosova, on ovde proprucuje sapun, gde detaljno objasnjava sta i kako i na kraju napravi jedan lep zakljucak da to ustvari ne pomaze u borbi protiv mitisera? ha ha ha bas cudnog sveta ima....

Poslednja izmena:

Back