Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Vidim tema zubi..ja imam jedan,samo korjen ostao.Kako ce to izvaditi?Stres imam..a zbog korone nemogu zubaru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koren zlata vredi, nabije ti soprostenjem u taj koren neki metal i naVidim tema zubi..ja imam jedan,samo korjen ostao.Kako ce to izvaditi?Stres imam..a zbog korone nemogu zubaru.
Treba izvaditi..struhlo .Ma vala nek ih povadi.Koren zlata vredi, nabije ti soprostenjem u taj koren neki metal i na
taj metal tura krunicu, koren mu tu dodje kao implantant, ali ne placas
nista.
Pa nema on trule zube, da ima , on bi ih povadio.Treba izvaditi..struhlo .Ma vala nek ih povadi.
Ja evo imam..nemogu ici zbog korone zubaru.Pa nema on trule zube, da ima , on bi ih povadio.
Nije to uvek do i od zuba.
Kamenac nema veze mnogo sa pusenjem ili hranom koju jedes.Nekome se prosto skuplja brze nekome sporije. Ima ljudi kojima se uopste ne pojavljuje na zubima..Ja nisam skidao kamenac od Februara ( mada i nemam ga, ne pusim, ne pijem gazirano, i ostala sranja ). Al kamenac jeste mogucnost jer uzmedju ostalog na kamencu imas dosta bakterija koje se skupljaju jer im je lakse tu nego na cistim zubima.
Naravno da moze da bude sta jede, kakvu zeludacnu kiselinu ima i ostalo.
Nema veze ni sa tim loshim zadahom iz usta.Kamenac nema veze mnogo sa pusenjem ili hranom koju jedes.Nekome se prosto skuplja brze nekome sporije. Ima ljudi kojima se uopste ne pojavljuje na zubima..
Hajde od cega nastaje kamenac? Kod pusaca ce imati tamniju boju, oko 80% ga cine neorganska jedinjenja a 20% organska. Nastaje od hrane koju jedes, tj hrane koju bakterije koriste kao svoju hranu i izbacuju kiselinu ne bi li je razlozili. Ako ne peres zube kako treba ili uopste mozes da dobijes unutar desnih. I da naravno da smrdi i da se oseca.Kamenac nema veze mnogo sa pusenjem ili hranom koju jedes.Nekome se prosto skuplja brze nekome sporije. Ima ljudi kojima se uopste ne pojavljuje na zubima..
hvalaProveri želudac. Ako je stomatolog otklonio sve uzroke, nisi dijabetičar i nemaš neku lokalnu infekciju onda je verovatno GERB- gastroezofagialni refluks. Možda i želudačna kila ali pre ovo prvo. Ne zatvara ti se sfinkter odredjeni i vraća se želudačna kiselina iz zeludca u jednjak.
To je Holy jos i jedina mogucnost koja ti je preostala.