Kako se rešiti dlaka po obrazima

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Holy1

Ističe se
Poruka
2.670
Dobar dan.

Imam dlake po celom stomaku, grudima, celom vraru, bradu i brkove, ali mi se velike dlake sa obraaza počinju primećivati i upadati u oči kad se obrijem. Ako krenem da ih čupam, imam trip da će mi brada biti do ocnih kapaka - bukvalno.

Moji nisu maljavi. Ja sam se poceo brijati u 7 razredu. Po stomaku, grudima, vratu.. I sad se obrijem, prodje 2 dana obrastem skroz.. Kosa na glavi mi se razredila, a gustoca dlaka po telu nenormalno porasla. O cemu se to radi..

Kakav je vas predlog? Hocu toga da se resim. Al bojim se ovih dlaka sa obraza. Ako i njih krenem da brijem ili cupam, pa bicu sav od dlaka.. Posle dan - dva.
A da idem na depilaciju svakih 5 dana, to nije rešenje...

Dobar dan.

Imam dlake po celom stomaku, grudima, celom vraru, bradu i brkove, ali mi se velike dlake sa obraaza počinju primećivati i upadati u oči kad se obrijem. Ako krenem da ih čupam, imam trip da će mi brada biti do ocnih kapaka - bukvalno.

Moji nisu maljavi. Ja sam se poceo brijati u 7 razredu. Po stomaku, grudima, vratu.. I sad se obrijem, prodje 2 dana obrastem skroz.. Kosa na glavi mi se razredila, a gustoca dlaka po telu nenormalno porasla. O cemu se to radi..

Kakav je vas predlog? Hocu toga da se resim. Al bojim se ovih dlaka sa obraza. Ako i njih krenem da brijem ili cupam, pa bicu sav od dlaka.. Posle dan - dva.
A da idem na depilaciju svakih 5 dana, to nije rešenje...
Postoji ta laserska depilacija pa idi tamo barem za lice. Postoje i laserski aparati za kucnu
upotrebu ( sam to radis), kostaju do 200 evra, ali bih ja ipak isla na nekoliko seansi kod profesionalaca.

pa ako ih izčupam doćiće mi brada do ocnih kapaka... Razumes? Ko pećinski čovek.. Imam ionako gustu i jaku cenu bradu, bujnu . Ceo vrat od dlaka, brada i bekovi i jos zamisli obrazi da krenu skeoz gore do ociju.. Na sta bi ličio 😂😂😂😂
To si trebap da pazis kada si bio mladji da se ne brijes visoko.mene su u 6-om raredu naterali u skoli da obrijem brkove i zulufe,posto su bili jaki,a tada je bilo kao zabranjenonosenje brkova u skoli.Medjutim kada sam poceo da se brijam,brat mi je rekao da ne idem visoko na obrazima.tako da su mi sad na vrhu jagodicne kosti,a nije blizu ociju.Ako ti bas smeta,trebalo bi da odes na one dugotrajne depilacije,ali to kosta.Vidjao sam poprilican broj ljudi sa tako visokom bradom.ne izgleda lepo,ali sta da rade ljudi,po prirodi kosmati.

To si trebap da pazis kada si bio mladji da se ne brijes visoko.mene su u 6-om raredu naterali u skoli da obrijem brkove i zulufe,posto su bili jaki,a tada je bilo kao zabranjenonosenje brkova u skoli.Medjutim kada sam poceo da se brijam,brat mi je rekao da ne idem visoko na obrazima.tako da su mi sad na vrhu jagodicne kosti,a nije blizu ociju.Ako ti bas smeta,trebalo bi da odes na one dugotrajne depilacije,ali to kosta.Vidjao sam poprilican broj ljudi sa tako visokom bradom.ne izgleda lepo,ali sta da rade ljudi,po prirodi kosmati.
brate to totalno nema veze
oblik brade je karakteristican i svakome drugaciji

ne mozes se ne brijati visoko ako ti raste brada i obrnuto sto bi se neko brijao visoko ako mu ne raste brada tu
tu gde nema dlaka sto bi se uopste i brijao

to nema veze sa brijanjem vec sa genetikom

brate to totalno nema veze
oblik brade je karakteristican i svakome drugaciji

ne mozes se ne brijati visoko ako ti raste brada i obrnuto sto bi se neko brijao visoko ako mu ne raste brada tu
tu gde nema dlaka sto bi se uopste i brijao

to nema veze sa brijanjem vec sa genetikom
Garantovano nece rasti brada visoko,ako je ne brijas tako.Bolje je ostaviti te dlake dok si mladji i ne brijati ih,jer onda nisu jos visoko.Sve sto brijas vislje,vislje i koren ojacava.

Garantovano nece rasti brada visoko,ako je ne brijas tako.Bolje je ostaviti te dlake dok si mladji i ne brijati ih,jer onda nisu jos visoko.Sve sto brijas vislje,vislje i koren ojacava.
sto nas dalje dovodi do zakljucka da se u protivnom niko ne bi ni brijao tamo gde mu ne raste brada kao recimo po ocnim kapcima...
to ide sa godinama a ne sa brijanjem

niko ne brije usi pa u starosti krenu da ti rastu dlake i na usima....

sto nas dalje dovodi do zakljucka da se u protivnom niko ne bi ni brijao tamo gde mu ne raste brada kao recimo po ocnim kapcima...
to ide sa godinama a ne sa brijanjem

niko ne brije usi pa u starosti krenu da ti rastu dlake i na usima....
Jeste i kada pocnes da ih sisas,postaju sve jace i deblje.Tako je i brada.Licno sam imao mlad jake brkove,zulufe i brada,a izmedju zulufa i brade je bilo dosta slabia dlaka,ali daljnjim brijanjem je i tu na obrazu posala veoma jaka.Tacno je da ima i kosmatih ljudi,ali nije pravilo da i njima pocne rano da raste brada,vec kasnije i kada pocnu redovno da se brijaju,pogotovo posle puberteta,mnogo bdze raste brada.Poznajem dosta takvih ljudi,ali niko nije imao bradu na donjik kapcima,ali blizu, da.Ovo sto sam napiso govorim po sebi,jer sam uvek skidao paucinu iznad brade i posle par meseci to postane jaka dlaka i siri se navise.

Back