Kako se razvesti?

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.739
Mislim da sam već videla ovu temu ili sliku negde na forumu, ne sumnjam da je Sensei već otvorio ali ne mogu da je nađem :mrgreen:

Nego...Navodno u Gani ako par hoće da se razvede moraju se pojaviti u onome u čemu su se venčali...

Ali...Šta se dešava ako su iznajmili venčanicu? Smršali, ugojili se? Pokidalo neko kuče venčanicu? Pojeli moljci?
Šta se onda dešava? Nema razvoda? :think:

ddd.jpg

Mislim da sam već videla ovu temu ili sliku negde na forumu, ne sumnjam da je Sensei već otvorio ali ne mogu da je nađem :mrgreen:

Nego...Navodno u Gani ako par hoće da se razvede moraju se pojaviti u onome u čemu su se venčali...

Ali...Šta se dešava ako su iznajmili venčanicu? Smršali, ugojili se? Pokidalo neko kuče venčanicu? Pojeli moljci?
Šta se onda dešava? Nema razvoda? :think:

garant jesam, nego ko će da traži. Dobro je ovako da se podsetimo

Novinarska patka, Gana je specifična po tome što nema sporazumnog raskida braka iako se oboje slažu već mora sud da presudi kako je došlo do uslova prema iznetim dokazima za to i odobri, i strogi su po pitanju šta se smatra opravdanim, dok je to za odelo sa venčanja još jedna od mnogih izmišljotina koje kruže internetom i (pre)često dobijaju i svoju temu ovde.

---

Na šta ja trošim pet minuta svog života da istražim.

Back