Kako se prijaviti za KOMUNALNOG POLICAJCA?

Dalji rodjaci ih ogulise, ne ja. Da ne navodim primere.

A svakako ima nesto i u modi. Nama se reklamira da ceo zivot treba da bude kladionica, zenama se reklamira da je ceo zivot - silikon. Mnogi tako rade i uopste nisu svesni svoje nesvesti.

Nisam mislio na gradjane nego na fantomske firme koje nista drugo ne rade sem sto kuju plan kako da ocerupaju nase seljake i da zarade.:dash:

Kraljevina Jugoslavija je bila sa 25% gradjana i 75% seljaka. SFRJ je na izdisaju bila sa 75% gradjana i 25% seljaka. Suvi podaci.

Ono sto se promenilo je da u gradovima vise nije bolje - ali to niko ne javlja u dnevniku. Valjda je u pitanju uslovni refleks onih koji su uspeli da dodju do veceg grada i da se samoreklamiraju da su uspeli... ne znam samo u cemu.

A seoski gradjani su postali i kukavice pa izvrdavaju kad je gusto...

Ja tebe lepo pitam kakve veze imaju visina i kilaža sa mesečnim primanjima tj neprimanjima?
E tu te tvoje Paja Patak logike nešto nemaju odgovor...

Nije problem ni da svi budemo u Beogradu, problem je što su svi rešili da se obogate preko noći
a jedinu komunikaciju obavljaju sa par ljudi koje znaju dok ostale guraju po ulici dok hodaju
Verujem da si pun sebe što ti par prijatelja lajkovalo fotke i ono što si se slikao u mesari al i dalje si niko i ništa

Tim pre što mi tvoja životna logika nije jasna jer je pogubna:
ZDUŠNO SI ZA STRANKU KOJA JE UVELA BRUTALNI NEOLIBERALNI KAPITALIZAM U SOCIJALISTIČO UREDJENJE
a ovamo gledaš da se zaposliš na državne jasle... jer se kod neoliberalnog ne isplati...

Ako si glasao za liberalce onda delaj tako...
Svi su oni i u socijalizmu vatali krivine, nemaju oni pojma ni kako socijalizam funkcioniše

a drugo nešto je politika Iluminata da se sve ovce skupe sa livade pa uguraju u jedan tor a onda tor zaključa i spali

Nisam mislio na gradjane nego na fantomske firme koje nista drugo ne rade sem sto kuju plan kako da ocerupaju nase seljake i da zarade.:dash:

Ja sam zbog ovoga i pokrenuo temu
Ne zanimaju me firme koje nude "intelektualnu prostituciju" tzv. "savetodavne firme" koje peru milionske iznose bez PDV-a

Takodje me ne zanimaju domaći menadžeri predstavnici "sveckih firmi" obično trećeazrednih i spremnih na papirološka muljanja
(čuj ne voli Nemac lake pare, oni nemaju zatvor, pošten svet neki)

Isto tako me ne zanimaju raspale državne firme u kojima vršljaju dve vrste inžinjera -
prva vrsta služi za isisavanje novca iz projekta datog od Investitora i dele kalkulisane bonuse medjusobno, investitoru i po kojem ministru
a druga vrsta služi za završetak projekta za običnu platu jer po zakonu investitor je dao pare

Mene zanima hit zanimanje, koje uvela Platinova stranka
Bez obzira što ne volim ni Platina ni DS ipak smatram da Komunalna treba da brine o gradu
a pre će o BG-u da brine neko ko je odrastao na kaldrmi a ne samo školovao sa malogradjanskim navikama
Pre nego su došli ovi poslednji studenti - noge na sedišta po prevozu su dizali samo Cigani

Videvši od bahate neotesane seoske populacije ponašanje sad počele i tetke da vataju trendi život pa sede naguzički po sedištima prevoza.
Pogotovo ove što im pred kraj polnog ciklusa suprug uhvatio prvo redno mesto preko stranke do isteka mandata...
Sad imaju leba da jedu, prče se na roditeljskim sastancima a kad suprug zglajza sa "radnog mesta" - videćemo...

a takvi ne žele da zaposle nikog - KOME JE PA GREBATOR POMOGAO?

Poslednja izmena:
Ne zanimaju me firme koje nude "intelektualnu prostituciju" tzv. "savetodavne firme" koje peru milionske iznose bez PDV-a

Takodje me ne zanimaju domaći menadžeri predstavnici "sveckih firmi" obično trećeazrednih i spremnih na papirološka muljanja

Isto tako me ne zanimaju raspale državne firme u kojima vršljaju dve vrste inžinjera -
prva vrsta služi za isisavanje novca iz projekta datog od Investitora i dele kalkulisane bonuse medjusobno, investitoru i po kojem ministru
a druga vrsta služi za završetak projekta za običnu platu jer po zakonu investitor je dao pare

Bez obzira što ne volim ni Platina ni DS ipak smatram da Komunalna treba da brine o gradu
a pre će o BG-u da brine neko ko je odrastao na kaldrmi a ne samo školovao sa malogradjanskim navikama
Pre nego su došli ovi poslednji studenti - noge na sedišta po prevozu su dizali samo Cigani

Videvši od bahate neotesane seoske populacije ponašanje sad počele i tetke da vataju trendi život pa sede naguzički po sedištima prevoza.
Pogotovo ove što im pred kraj polnog ciklusa suprug uhvatio prvo redno mesto preko stranke do isteka mandata...
Sad imaju leba da jedu, prče se na roditeljskim sastancima a kad suprug zglajza sa "radnog mesta" - videćemo...

Dosmajlije ni ja ocima ne mogu da vidim, ne znam sta bi Platinu da se uclani u tu antisrpsku organizaciju po meni ok je tip malo zastranio ali da se ispraviti sve to.Tacna je ova tvoja KOME JE PA GREBATOR POMOGAO,Takvih je danas mnogo ali sta da se radi vreme sve leci .:)

A seoski gradjani su postali i kukavice pa izvrdavaju kad je gusto...

Ja tebe lepo pitam kakve veze imaju visina i kilaža sa mesečnim primanjima tj neprimanjima?
E tu te tvoje Paja Patak logike nešto nemaju odgovor...

Nije problem ni da svi budemo u Beogradu, problem je što su svi rešili da se obogate preko noći
a jedinu komunikaciju obavljaju sa par ljudi koje znaju dok ostale guraju po ulici dok hodaju
Verujem da si pun sebe što ti par prijatelja lajkovalo fotke i ono što si se slikao u mesari al i dalje si niko i ništa

Tim pre što mi tvoja životna logika nije jasna jer je pogubna:
ZDUŠNO SI ZA STRANKU KOJA JE UVELA BRUTALNI NEOLIBERALNI KAPITALIZAM U SOCIJALISTIČO UREDJENJE
a ovamo gledaš da se zaposliš na državne jasle... jer se kod neoliberalnog ne isplati...

Ako si glasao za liberalce onda delaj tako...
Svi su oni i u socijalizmu vatali krivine, nemaju oni pojma ni kako socijalizam funkcioniše

a drugo nešto je politika Iluminata da se sve ovce skupe sa livade pa uguraju u jedan tor a onda tor zaključa i spali

Glasam za one za koje smatram da manje lazu od ostalih.
I veoma mi skacu na zivce po tome sto se reklamiraju kao socijaldemokratska stranka jer su moji pogledi na svet vrlo konzervativni i desnicarski. Smatram da konkurencija treba da postoji, ali samo kvalitetom.

Ne mislim da udjem u bilo sta drzavno. Ne svidja mi se zbog struke. Kod drzave bolje da iskljucis vijuge - a ja bih nesto i da napravim, ne samo da primam platu.

Nisam bas siguran da sam glasao za liberale (stranka za koju glasam se ne predstavlja tako, a za LDP nisam do sada glasao). Rusenje socijalistickog sistema mi nismo ni poceli, a necemo ni da zavrsimo. Mi smo samo pokusali da turimo glavu u pesak kao nojevi - i nije uspelo. I sad se tu nesto zalimo ovo-ono. E pa, promasili smo, mnogo smo promasili.

Sto se tice skupljanja ovaca, mislim da to najpre rade samodeklarisame politicke patriote. Mnogo buke oko... nicega. Patriote su napravili da ljudi beze odavde glavom bez obzira, u Nemacku i druge zemlje. Izvorni proevropljani ovde zele da nas evropeizuju, pa da ostanemo ovde. Da od nas napravimo uspeh poput zapadnog.
Naglasavam da jesam svestan poteskoca u izvodjenju radova, sto na planu muljanja, sto na planu manjka kadrova.

- - - - - - - - - -

Sto se mene tice, treba da ostanu drzavni: policija, vojska, zdravstvo i skolstvo zakljucno sa srednjom skolom. Sve ostalo - dovidjenja.
Da se potpisu surovi ugovori sa privatnicima za sve ostalo, gde ce lepo da stoji klauzula da se ocekuju rezultati ti i ti, pa ako to ne bude (promasaj stremljenja ka ciljevima od godinu dana), da se smatra da drzava ima pravo da raskine ugovor i ponudi drugom.

- - - - - - - - - -

Dosmajlije ni ja ocima ne mogu da vidim, ne znam sta bi Platinu da se uclani u tu antisrpsku organizaciju po meni ok je tip malo zastranio ali da se ispraviti sve to.Tacna je ova tvoja KOME JE PA GREBATOR POMOGAO,Takvih je danas mnogo ali sta da se radi vreme sve leci .:)

Poslednje cega sam ja bio clan je biblioteka, do osmog razreda osnovne skole.

Jeste digresija ali... a sta znaci "antisrpsko"?
a) delovanje ovih "patriota" gde svako tezi da zauvek pobegne iz zemlje glavom bez obzira
b) delovanje starih evropejaca koji pokusavaju da od nas naprave Evropljanje - u Srbiji

Jadan smo mi narod kad pored nas mora da stoji komunalac policajac i da nas nadgleda sta radimo, dobro rece nas najveci crkveni covek patrijarh Pavle ''Budimo ljudi" i Srbija ce procvetati.:(

A da li bi isti svercer u pokusaju, u gradu Beogradu, to isto uradio u Minhenu? Pa ne bi. I zasto tamo okolinu tretira kao ljude, a ovde kao neljude? Ne razumem.

A da li bi isti svercer u pokusaju, u gradu Beogradu, to isto uradio u Minhenu? Pa ne bi. I zasto tamo okolinu tretira kao ljude, a ovde kao neljude? Ne razumem.

Svabo ima da plati lako je njima nas su pokrali,unistili i ojadili.Ako ce GSP propasti od sverca neka traze novi model naplate.Cereciti zenu usred dana kao sto su to radili bob komunalci je ispod svakog nivoa.:worth:

Glasam za one za koje smatram da manje lazu od ostalih.
I veoma mi skacu na zivce po tome sto se reklamiraju kao socijaldemokratska stranka jer su moji pogledi na svet vrlo konzervativni i desnicarski. Smatram da konkurencija treba da postoji, ali samo kvalitetom.

Ne mislim da udjem u bilo sta drzavno. Ne svidja mi se zbog struke. Kod drzave bolje da iskljucis vijuge - a ja bih nesto i da napravim, ne samo da primam platu.

Nisam bas siguran da sam glasao za liberale (stranka za koju glasam se ne predstavlja tako, a za LDP nisam do sada glasao). Rusenje socijalistickog sistema mi nismo ni poceli, a necemo ni da zavrsimo. Mi smo samo pokusali da turimo glavu u pesak kao nojevi - i nije uspelo. I sad se tu nesto zalimo ovo-ono. E pa, promasili smo, mnogo smo promasili.

Sto se tice skupljanja ovaca, mislim da to najpre rade samodeklarisame politicke patriote. Mnogo buke oko... nicega. Patriote su napravili da ljudi beze odavde glavom bez obzira, u Nemacku i druge zemlje. Izvorni proevropljani ovde zele da nas evropeizuju, pa da ostanemo ovde. Da od nas napravimo uspeh poput zapadnog.
Naglasavam da jesam svestan poteskoca u izvodjenju radova, sto na planu muljanja, sto na planu manjka kadrova.

- - - - - - - - - -

Sto se mene tice, treba da ostanu drzavni: policija, vojska, zdravstvo i skolstvo zakljucno sa srednjom skolom. Sve ostalo - dovidjenja.
Da se potpisu surovi ugovori sa privatnicima za sve ostalo, gde ce lepo da stoji klauzula da se ocekuju rezultati ti i ti, pa ako to ne bude (promasaj stremljenja ka ciljevima od godinu dana), da se smatra da drzava ima pravo da raskine ugovor i ponudi drugom.

- - - - - - - - - -

Poslednje cega sam ja bio clan je biblioteka, do osmog razreda osnovne skole.

Jeste digresija ali... a sta znaci "antisrpsko"?
a) delovanje ovih "patriota" gde svako tezi da zauvek pobegne iz zemlje glavom bez obzira
b) delovanje starih evropejaca koji pokusavaju da od nas naprave Evropljanje - u Srbiji

To što ti propagiraš upravo sprovode iluminati - religija i policija kao mehanizmi kontrole populacije
Žalosno je što želiš neku nakardnu eugeniku, proveri po familiji ko ne treba da živi
http://forum.krstarica.com/showthre...izam-a-žele-na-budžet?p=29956538#post29956538

- - - - - - - - - -

a to zakonski sterilno društvo o kojem pišeš budalaštine - propada zbog ljudskog faktora

naprimer - lična karta
uvedena tobože zbog silnih benefita, zapravo izopačeno sredstvo da se izradjuju lažna dokumenta za zakonski nepokrivene potrebe države
takoreći ilegalna posla kada država ne može da se izbori izmedju važećeg zakona i potreba vlasodržaca

koliko bandita i kriminalaca ima hrpu lažnih ličnih karti koje će doprineti boljem svetu?
ko im je izdao? naravno država...

to je toliko otišlo u preverziju da ti kao takav ne svataš šta znači davati lične podatke APEX-u prilikom sklapanja novog Ugovora sa GSB-om preko BusPlus-a
a to odakle pravo privatnoj firmi da se kači na PIO i NSZ ti si poslednji koji ume da da odgovor iz zdravog mozga

- - - - - - - - - -

Pa te ja pitam prijatelju prepametni ako je sve jasno po zakonu kako je došlo da se ljudi sa konkretnim strukama ne mogu zaposliti u svojoj struci
jer se u njihovom mestu na čudan način zapošljavaju ljudi sa nedovoljnim kvalifikacijama ili iz drugih mesta?

Ako ćemo po tvojoj logici - svako nek radi ono šta ume ali tamo gde je rodjen.
Čist fašizam zar ne?
E sad da te pitam kako u ovom sterlinom fašizmu koji propovedaš dolazi do takvih nelogičnosti?

Dakle da ponovim pitanje - KAO SE ZAPOSLITI ZA PROFESIJU KOMUNALNOG POLICAJCA KADA NEMA JAVNOG KONKURSA?
Jedino što uspem da saznam je da će se uskoro povećati broj a kasnije pročitam da se broj povećao - ali konkurs jok.
Plata nije mala a radi svako... pa i necivilizovani ako ti je lakše

Mene zanima koje on karakteristike ima pa je požejniji kandidat od mene?
Da li je okretniji od mene? Pismeniji?
Da li zna više pesama od Cece od mene?
Da li je pročitao više od mene Pan Erotika u životu?
Bilo šta da je bolji od mene?

Kapiraš sad?
Kako je to moguće u društvu za koje si tako zdušno?
Društvo mladih, lepih, atraktivnih, ambicioznih (samo bez para i bez iskustva i bez strpljenja, bez analitičnosti, bez ljudskosti, bez vaspitanja...)

- - - - - - - - - -

možda se u tom tvom društvu lako dodje do mesta DIREKTOR SLUŽBENOG GLASNIKA

taman iz Vukojebine... a o lepoti baroknoj da ne pričamo... civilizovanost je mislena imenica kod ove osobe
čak je EU morala da reguliše to tvoje državno uredjenje iz snova pa da njenog supruga odvoji od specijalnog suda
da ne obezbedjuje gologuzi privatnik državnu instituciju izuzetne važnosti
to što je BusPlus uradio kao privatna firma kačeći sa na državne službe jeste protivzakonito ali nebitno za EU koliko rad tj obezbedjeje specijalnog suda
Jer ako privatnik obezbedjuje, pogotovo ako su poreklom iz one tvoje stranke, onda će rado prodavati informacije.
Neki put bi neko rado platio mnogo para samo kada bi znao kada ulazi ili izlazi odredjena osoba...

prijatelju to tvoje uredjenje je uredjenje PREVARANATA I BANDITA KOJI SE RADO POZIVAJU NA ZAKON DA ZAŠTITE SVOJ LOPOVLUK

Poslednja izmena:
Jer ako se nešto stekne zbog propusta u zakonu ili neadekvatne primene regulisanog zakona TO JE POKVARENOST
Ima li POKVAREN PRAVO NA PRAVNU ZAŠTITU?

To ti je kao da imamo dva dvorišta koja deli slabašna ograda
U jednom dvorištu žvim ja, dvorište zapušteno, prljavo, okačim sijalice koje noću smetaju komšiji jer m biju direktno u spavaću sobu, ma rasulo
U drugom dvorištu živiš ti, mlad, lep atraktivan, sve uredno, sve fino... gajiš lubenice i zalivaš...

Dodje leto, ti odeš na posao a ja pokupim lubenice
Po zakonu mali novčani iznos pa policija neće doći
a opet niko me nije video da sam ih prenosio iako su fizički kod mene a kod tebe prazno ko tvoja lepa glava.

Dakle sve po zakonu...
Da li sam ja snalažljiv ili samo pokvaren?
Zameni lubenice sa nečim drugim... recimo sa parama...

EH DA PA NISAM ZAVRŠIO PRIČU...

I ti dodješ kući, sunčan dan bome upeklo, rešiš da se osvežiš malo uz lubenice koje si dugo zalivao i gajio kad - NEMA
Pogledaš preko plota a kod mene lubenica koliko oćeš
Čak ih imam toliko da ih sigurno neću ni sve pojesti, većina će ionako da propadne
ali se iživljavam - pola od načete sam stavio kao kacigu a od kriški pravim skije pa se kao klizam
Radim selfi, izlazim na fejsbuk... neko predao slike u novine... izlazim na naslovnu stranu - KRALJ LUBENICA
sad se zna ko je faca...

ti plačeš - pa ovaj se zajebava sa mojom mukom...
kreneš da me napadneš jer sam te pokrao a ja pozovem policiju da si ušao u moje dvorište
tebe uhapse a na sudu nemaš svedoka da me iko video da sam te pljačkao, baška u sudu radi moj drugar...

TO JE TVOJE UREDJENJE LUBENIČARA

Poslednja izmena:
Po nekoj mojoj logici mi zvuči prihvatljivije da će o Beogradu i komšijama bolje brinuti neko ko je odrastao na BG kaldrmi
nego neko zaposlen a porkelom iz unutrašnjosti pa mu Beograd stran, ili iz Bosne ili iz Crne Gore
Šta pa njih vezuje za Beograd da urade nešto konkretno za isti pa da kad sutra ponovo prodju ulicom kažu ovde sam uradio to i to
Oni takvu potrebu nemaju - njima je jedina potreba laka para koju ne mogu da ostvare u svom mestu jer se svi znaju
Pa znaju i za njihove falinke, zato je društvo lubeničara ko stvoreno za njih
Društvo u kom će se po Beogradu držati samo sebi sličnim a svojima brže završavati poslove dok će od Beogradjana zaizirati.
To se ogleda i na konkursima za posao, samo reci da imaš svoju gajbu i da nisi neadaptirani podstanar iz vukojebine...

a meni to uredjenje lubeničara, najblaže rečeno - smeta

Poslednja izmena:
To što ti propagiraš upravo sprovode iluminati - religija i policija kao mehanizmi kontrole populacije
Žalosno je što želiš neku nakardnu eugeniku, proveri po familiji ko ne treba da živi
http://forum.krstarica.com/showthre...izam-a-žele-na-budžet?p=29956538#post29956538

- - - - - - - - - -

a to zakonski sterilno društvo o kojem pišeš budalaštine - propada zbog ljudskog faktora

naprimer - lična karta
uvedena tobože zbog silnih benefita, zapravo izopačeno sredstvo da se izradjuju lažna dokumenta za zakonski nepokrivene potrebe države
takoreći ilegalna posla kada država ne može da se izbori izmedju važećeg zakona i potreba vlasodržaca

koliko bandita i kriminalaca ima hrpu lažnih ličnih karti koje će doprineti boljem svetu?
ko im je izdao? naravno država...

to je toliko otišlo u preverziju da ti kao takav ne svataš šta znači davati lične podatke APEX-u prilikom sklapanja novog Ugovora sa GSB-om preko BusPlus-a
a to odakle pravo privatnoj firmi da se kači na PIO i NSZ ti si poslednji koji ume da da odgovor iz zdravog mozga

- - - - - - - - - -

Pa te ja pitam prijatelju prepametni ako je sve jasno po zakonu kako je došlo da se ljudi sa konkretnim strukama ne mogu zaposliti u svojoj struci
jer se u njihovom mestu na čudan način zapošljavaju ljudi sa nedovoljnim kvalifikacijama ili iz drugih mesta?

Ako ćemo po tvojoj logici - svako nek radi ono šta ume ali tamo gde je rodjen.
Čist fašizam zar ne?
E sad da te pitam kako u ovom sterlinom fašizmu koji propovedaš dolazi do takvih nelogičnosti?

Da, ja jesam vernik. Nisu me krstili kao malog, nego sam razumeo da je to pravi put. I sigurno sam prilicno konzervativniji od onih sto se deru ili zele da biju paradere. Jedino sto se ja ne zalazem za grubu silu.

Dokumenti su... Da bih ja sa sopstvenim automobilom izasao iz Srbije u bilo kom pravcu potrebni su mi:
- licna karta
- pasos
- vozacka dozvola
- medjunarodna vozacka dozvola
- zeleni karton (u Evropi samo za Makedoniju i BiH, ako se dobro secam, za ostale ne znam)
- saobracajna dozvola
- osiguranje za auto
- za neke zemlje viza
I ta hrpa dokumenata se zove - sloboda kretanja :roll: Pa i nije bas.

A to, gde sve ostavimo jmbg... gradski prevoz je najmanji problem.

Ne moras da provociras nazivajuci bilo koga prepametnim. Ja to ne reklamiram, proveri kod bilo koga po forumu.
Slazem se da ce stranacko zaposljavanje da nas upropasti. Nekada su se tako zaposljavali samo direktori, a sada se 'kriterijum' spustio do cistacice.
Mogu da zazmurim na geografiju, ali da svako radi bas ono za sta je kvalifikovan. I to sve jedino pod uslovom da se surovo kontrolisu rezultati. Go papir nije garancija bilo cega. Naravno, po provatnim firmama moz' da bude igrarija do 101 i nazad, to nije vazno. Drzavnjaci moraju da budu surovo provereni jer je to jedini uslov da mi uradimo bilo sta korisno.
Inace, time sto ljudi dolaze ovamo, oni u stvari ubijaju svoja rodna mesta i nisu svesni toga. Umesto u rodnom kraju oni ovde rade, zabavljaju se, prave porodice, trose pare na svaki nacin... Njihovo rodno mesto umire - i onda im je Beograd kriv. E pa nije.

- - - - - - - - - -

Dakle da ponovim pitanje - KAO SE ZAPOSLITI ZA PROFESIJU KOMUNALNOG POLICAJCA KADA NEMA JAVNOG KONKURSA?
Jedino što uspem da saznam je da će se uskoro povećati broj a kasnije pročitam da se broj povećao - ali konkurs jok.
Plata nije mala a radi svako... pa i necivilizovani ako ti je lakše

Mene zanima koje on karakteristike ima pa je požejniji kandidat od mene?
Da li je okretniji od mene? Pismeniji?
Da li zna više pesama od Cece od mene?
Da li je pročitao više od mene Pan Erotika u životu?
Bilo šta da je bolji od mene?

Kapiraš sad?
Kako je to moguće u društvu za koje si tako zdušno?
Društvo mladih, lepih, atraktivnih, ambicioznih (samo bez para i bez iskustva i bez strpljenja, bez analitičnosti, bez ljudskosti, bez vaspitanja...)

- - - - - - - - - -

možda se u tom tvom društvu lako dodje do mesta DIREKTOR SLUŽBENOG GLASNIKA

taman iz Vukojebine... a o lepoti baroknoj da ne pričamo... civilizovanost je mislena imenica kod ove osobe
čak je EU morala da reguliše to tvoje državno uredjenje iz snova pa da njenog supruga odvoji od specijalnog suda
da ne obezbedjuje gologuzi privatnik državnu instituciju izuzetne važnosti
to što je BusPlus uradio kao privatna firma kačeći sa na državne službe jeste protivzakonito ali nebitno za EU koliko rad tj obezbedjeje specijalnog suda
Jer ako privatnik obezbedjuje, pogotovo ako su poreklom iz one tvoje stranke, onda će rado prodavati informacije.
Neki put bi neko rado platio mnogo para samo kada bi znao kada ulazi ili izlazi odredjena osoba...

prijatelju to tvoje uredjenje je uredjenje PREVARANATA I BANDITA KOJI SE RADO POZIVAJU NA ZAKON DA ZAŠTITE SVOJ LOPOVLUK

Ovo sto mi imamo je jako daleko od moje ideje o pravom stanju stvari, a takodje se vrlo brzo krecemo u suprotnom pravcu. Dok su ovi na vlasti, nemoj da se nadas nicemu. A ni opozicija se nije bas nesto pokazala. U sustini - drzava nam je dobra samo za izbegavanje.
Novog vd Sluzbenog glasnika necu da komentarisem.

da bi postao komunalac moras da budes iz zitoradje, da slusas Cecu, da slavis svetog Arkana 31 decembra i da tutnes Dacicu 999,99 evra.

ali posto nama nije u interesu da ima vise komunalaca nego manje, bolje radi nesto drugo u zivotu.
uclani se u stranku, postani politicar, ako hoces da krades, a ako neces, onda procitaj par knjiga i postani profesionalni revolucionar :)

vidi kakve te ribe cekaju ako postanes revolucionar:
183173b84c5a66d788106309ab9bd701.jpg

Back