Pa jedino u psihijatrijsku ustanovu ali vidiš da ne primaju bez uputa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jedino u psihijatrijsku ustanovu ali vidiš da ne primaju bez uputa.
Pa nije to hotel ni spa,pa da ideš ako ti hoćeš. Neko tamo mora da proceni da li si za njih - neko stručan.Pa jedino u psihijatrijsku ustanovu ali vidiš da ne primaju bez uputa.
Možeš lako ali neće te dugo zadržati i samo bi zakomplikovao posle sebi život. Ne treba ti to.Pa jedino u psihijatrijsku ustanovu ali vidiš da ne primaju bez uputa.
Ma meni sigurno nije ništa.Pa nije to hotel ni spa,pa da ideš ako ti hoćeš. Neko tamo mora da proceni da li si za njih - neko stručan.
Onda traži druga mesta za povlačenje od sveta.Ma meni sigurno nije ništa.
Pokušaj suicida je dovoljan...ili čak i da pričaš samo o tome.Pa nije to hotel ni spa,pa da ideš ako ti hoćeš. Neko tamo mora da proceni da li si za njih - neko stručan.
Ma nije ništa što ne može da se prevaziđe. Opušteno.Možeš lako ali neće te dugo zadržati i samo bi zakomplikovao posle sebi život. Ne treba ti to.
Šta te tačno, najkonkretnije, muči? Voliš da kuckaš pa napiši sve...
Pokušaj da, u smislu da budeš na posmatranju nekoliko dana. A on bi trajni smeštaj,koliko sam shvatila.Pokušaj suicida je dovoljan...ili čak i da pričaš samo o tome.
То није за шалу. Лекови су бесплатни исто.Никада се нисам дуго задржавао, али бих остао тамо до краја живота. Бесплатна храна, имаш где да спаваш, ти по цео дан лежиш и мало се шеташ. Можда ти дају нешто да радиш да не будеш скроз бескористан.
tu ti treba debela veza za da udjes tu.Како се пријавити да вас негде сместе у неку душевну болницу иако сматрате да вам није ништа и да немате никакву званичну дијагнозу? Постоји ли нека таква могућност? Да душу коначно одморим што би се рекло негде ако могу коначно.
Одете лепо кажете мислим да ми није ништа али желим а остатак живота проведем у душевној болници. Да ли може да прође?
Нажалост не иде тако мораш да радиш разне психолошке тестове и та ср*ња да би психијатар проценио да ли си за болницу
Тако је код мене билоNemoj?Zaista?
Mislim da je tvoj problem rešen....svaki dan me neko iznervira nekim svojim stavom?
Idi...Тако је код мене било
Beskućnik koji pati za kućom...jedino što ima kuću. Možda jeste za posmatranje, dal kuća ili on.Pokušaj da, u smislu da budeš na posmatranju nekoliko dana. A on bi trajni smeštaj,koliko sam shvatila.
Zavisi... terapija je kontrolise? Kako mogu oni koji piju? Opasniji su od onih koji imaju napad jednom u godinu/dve?nešto mi nije jasno kako ljudi koji se bore sa epilepsijom mogu da polažu vozački ispit
aj aj aj , sada ti nama opuštenoMa nije ništa što ne može da se prevaziđe. Opušteno.