Kako se postaviti...

e al sad stvarno naveo si me na razmisljanje dal ova sa trombom ima sex ili nema...dal s eplasi da joj sex nesto ne poremeti?

od moje drugarice otac operisao srce i ona slucajno videla kad je pokazivao komsiji da mu je lekar odobrio da ima sex napisemno. :lol:

- - - - - - - - - -

kkao muz podnosi nedostatak sexa u kuci...ja nekako mislim da doticna izbegava svoje bracne duznosti.
mozda samo stojecki odnazad,gde sme da digne noge da joj ne krene :mrgreen:
Nego da mi resimo problem..
Ti vidi sa muzem a ju cu joj prodrmam lepo taj tromb.:rotf:

mozda samo stojecki odnazad,gde sme da digne noge da joj ne krene :mrgreen:
Nego da mi resimo problem..
Ti vidi sa muzem a ju cu joj prodrmam lepo taj tromb.:rotf:

pa da, muzu treba uteha. :sad2:
dete moze kod babe i dede privremeno. :mrgreen: :lol:

- - - - - - - - - -

jadno to dete...takva ce ceo zivot da ispija dete svojom bolescinom i da mu prebacuje kako je dobila bolest zbog njega. :(

- - - - - - - - - -

da je on normalan razveo bi se od nje pokupio dete i ostavio je da luduje sama.

pa da, muzu treba uteha. :sad2:
dete moze kod babe i dede privremeno. :mrgreen: :lol:

- - - - - - - - - -

jadno to dete...takva ce ceo zivot da ispija dete svojom bolescinom i da mu prebacuje kako je dobila bolest zbog njega. :(

- - - - - - - - - -

da je on normalan razveo bi se od nje pokupio dete i ostavio je da luduje sama.

a ti duso bas bi joj utesis malo muza,,al smo mi humana stvorenja :heart:

U celoj prici sam shvatio da ona ne sme ostati sama..
Pa se pitam sto se ne zaposli,mozda najbolje kao sekretarica nekog mladog direktora..:malav:
ujedno bice lepo ispunjena a love ce doneti kuci :lol:

Doticna se samo plasi smrti, ako i svi smrtnici. A ukucani bi trebalo da je odvedu psihologu da malo popricaju. Mada ako su iz nekog sela i ko zna kako su obrazovani, bog ce ga sveti zanti sta oni msile da je sa doticnom.

:mrgreen:

- - - - - - - - - -

a ti duso bas bi joj utesis malo muza,,al smo mi humana stvorenja :heart:

U celoj prici sam shvatio da ona ne sme ostati sama..
Pa se pitam sto se ne zaposli,mozda najbolje kao sekretarica nekog mladog direktora..:malav:
ujedno bice lepo ispunjena a love ce doneti kuci :lol:

zao mi coveka sto se tako pati :mrgreen:

Код оваквих ситуација, таман да особа и тражи мешање - незахвално је. Наиме, добра воља није гарант квалитетног мешања. С друге стране, ако нешто крене по злу или буде такав утисак, обично је крив аутсајдер.

pa brate kako...samo legneš na ledja i raširiš noge
a može i da se naguziš
mada ja da sam žena,nikako to ne bih sebi dozvolio,ja bih njemu kazo:nisam ti ja ker da se trćim,idi pa nadji sebi neku drugu lujku koja ne poštuje sebe dovoljno(a on bi onda već morao skontati da ako ona ne poštuje dovoljno sebe,neće ni njega)...a ako on to ne konta,koji će ti onda djavo
al sam pametan,mama me rodila!

Back