gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Јесте, то је тај филм. На имдб 3.2, а филм страваJe li ovaj film: https://www.imdb.com/title/tt2199251/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесте, то је тај филм. На имдб 3.2, а филм страваJe li ovaj film: https://www.imdb.com/title/tt2199251/
Извини ако си ме лоше разумела, нисам мислио на усиљеност. Само не желим бити повређен. И желим да знам како то предупредитиНема гаранције. Мислим да свако сиљење уништава спонтаност и уживање. Просто је, људи се или нађу или не. Све то треба да усрећује, да иде глатко, без грча. Ако није тако питко онда то ни није право.
Предуслов је свакако зрелост и доследност. Љубав је помало и одлука. А стабилност и ствар васпитања. Особе којима је све мало, које увек мисле да је тамо нешто боље... нису за такве односе.
Не треба мени филмски сценарио. Само ми треба сигурицаAli prvo da se spusti na zemlju da skapira da to ne mora da bude filmski scenario,to jes da ga sigurno nece doziveti
Стуб свега је добро познавање. И време које ради на томе да се навикнете једно на друго као део живота макар као пријатељиA šta misliš da je još potrebno?
Мислим да је то главно. Бити добар а млад... Био сам добар па нисам идаље у вези, није потрајало.Стуб свега је добро познавање. И време које ради на томе да се навикнете једно на друго као део живота макар као пријатељи
Некада ваља бити и повређен. Од тога се још нико није сачувао а да није одрвенео и постао несносан. Патња оплемени човека.Извини ако си ме лоше разумела, нисам мислио на усиљеност. Само не желим бити повређен. И желим да знам како то предупредити
Meni te ocene nisu neko merilo.Јесте, то је тај филм. На имдб 3.2, а филм страва
У некој мери да. Исповређивани људи итекако пате кроз живот, више но што имају користи од тогаНекада ваља бити и повређен. Од тога се још нико није сачувао а да није одрвенео и постао несносан. Патња оплемени човека.
Били смо и о томе писали. Сад су на Еону ставили оцене да можеш видети унапред. Баш њесра, боље је било док нисам знао за оценеMeni te ocene nisu neko merilo.
Znam.Били смо и о томе писали. Сад су на Еону ставили оцене да можеш видети унапред. Баш њесра, боље је било док нисам знао за оцене
Али јесте то је тај филм. И много ми се свиђа та тематика друг-другарица-љубав
Мора то кликање да иде са обе стране. Није то нешто нужно лоше. Просто, није ти се нашло још увекJa mogu samo da ti kazem kako se uspesno izbegavaju veze posto mi se cesto desava da neka osoba klikne sa mnom al ja s njima ne
Па не знам баш. Не могу се скроз сложити. Има истине делимично, али није да су само роба коју треба покупит, па покупи неко други...ваљда нису то, мислим?Kakvo bre kliktanje zene namaju pojma sta hoce, na vama je da ih ubedite da im se svidjate
А шта ако ти хоћеш... А неко друго узме твоје? Онда је и то могуће?Ako neces ti to jes ne znas ima ko hoce
Мислиш, ако је таква нек је и узме... У праву си ту. Али опет, заволиш некога. Нисмо од дрвета прављениPa nek uzme ja se ne takmicim,to je nesto drugacije sto nekoj treba i to je ok
Па баш овде причамо о озбиљном. Мислим, то је темаNe mislim nista pogrdno ako im se neko drugi svidi,jer se i meni retko koja dopadne da bih nesto ozbiljno