Како се постарати да веза буде дуговечна

Нема гаранције. Мислим да свако сиљење уништава спонтаност и уживање. Просто је, људи се или нађу или не. Све то треба да усрећује, да иде глатко, без грча. Ако није тако питко онда то ни није право.
Предуслов је свакако зрелост и доследност. Љубав је помало и одлука. А стабилност и ствар васпитања. Особе којима је све мало, које увек мисле да је тамо нешто боље... нису за такве односе.
Извини ако си ме лоше разумела, нисам мислио на усиљеност. Само не желим бити повређен. И желим да знам како то предупредити

Стуб свега је добро познавање. И време које ради на томе да се навикнете једно на друго као део живота макар као пријатељи
Мислим да је то главно. Бити добар а млад... Био сам добар па нисам идаље у вези, није потрајало.

Извини ако си ме лоше разумела, нисам мислио на усиљеност. Само не желим бити повређен. И желим да знам како то предупредити
Некада ваља бити и повређен. Од тога се још нико није сачувао а да није одрвенео и постао несносан. Патња оплемени човека.

Некада ваља бити и повређен. Од тога се још нико није сачувао а да није одрвенео и постао несносан. Патња оплемени човека.
У некој мери да. Исповређивани људи итекако пате кроз живот, више но што имају користи од тога

А мени је тога доста

Kakvo bre kliktanje zene namaju pojma sta hoce, na vama je da ih ubedite da im se svidjate
Па не знам баш. Не могу се скроз сложити. Има истине делимично, али није да су само роба коју треба покупит, па покупи неко други...ваљда нису то, мислим?

Back