Како се постаје модератор?

Mimi95

Buduća legenda
Moderator
Poruka
49.750
Тренутно још не могу да постанем модератор,а волео бих једног дана,па ме занима како заправо иде та процедура?
Волео бих да ми неко то објасни.Био бих захвалан на томе.

To bi ti dosta olakšalo igru "mimi" ovako se smaraš šalješ prijave modovima bzvz dok onako sam lično personalno i svojevoljno brišeš svaku poruku gde ti kažu da si klon i profi trol ili još bolje ban samo bahato može ti se.. jaoo tek ko napiše da ne voli cecu lelee iz mesta je najebo

Тренутно још не могу да постанем модератор,а волео бих једног дана,па ме занима како заправо иде та процедура?
Sta moderator???
Nisi hteo da se dokazes ni kao pocasna forumska lastavica! :ljutka:

Појави се нека светлос'око тебе и сви знају да си моделатор

а штаб' ти да моделишеш ?

Авијоне или бродове ?

neko od modova mora da te ugrize

gate fail GIF

Lunjo, bolje da nisi pominjala jer ce sada da otvori temu sa pitanjem "Ko su Suzuki i Lastavica" :mrgreen:
Nina, pa kad mi nedostaju trolovi, a tek ova dvojica, ne-trolovi, sta cuuuuu! :rida:
A Suzuki i Lasta su bili.. Ma, nisu bili, jos su mi u srcu, ne-trolovi, naravno! :zaljubljena:

Poslednja izmena:
ponudom da postanes moderator ti se ukazuje postovanje i pohvala za doprinos forumu.

Ево, одговорио је админ @tab503 на другој теми.

:rotf:

Back