Тренутно још не могу да постанем модератор,а волео бих једног дана,па ме занима како заправо иде та процедура?
Волео бих да ми неко то објасни.Био бих захвалан на томе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta moderator???Тренутно још не могу да постанем модератор,а волео бих једног дана,па ме занима како заправо иде та процедура?
Тренутно још не могу да постанем модератор,а волео бих једног дана,па ме занима како заправо иде та процедура?
neko od modova mora da te ugrizeТренутно још не могу да постанем модератор,а волео бих једног дана,па ме занима како заправо иде та процедура?
Ako si Suzuki ili Lastavica, ja te ne mrzim.Није истина.Ви ме мрзите.
Lunjo, bolje da nisi pominjala jer ce sada da otvori temu sa pitanjem "Ko su Suzuki i Lastavica"Ako si Suzuki ili Lastavica, ja te ne mrzim.![]()
Nina, pa kad mi nedostaju trolovi, a tek ova dvojica, ne-trolovi, sta cuuuuu!Lunjo, bolje da nisi pominjala jer ce sada da otvori temu sa pitanjem "Ko su Suzuki i Lastavica"![]()
Шта значи Сиорана?Moraš da budeš pristojan poput mene i ne šalješ Siorana na pp.![]()
Knjige Emila Siorana u elektronskom formatu.Шта значи Сиорана?
И јесам пристојан.
kako, bre, Jugo? kako se to dobija na ovakvu temu?Jedini ja na temi dobijem vote down.
![]()
Imas te strelice desno kraj posta.kako, bre, Jugo? kako se to dobija na ovakvu temu?![]()
ma, znam to, nego je tema bila u pitanjuImas te strelice desno kraj posta.
ponudom da postanes moderator ti se ukazuje postovanje i pohvala za doprinos forumu.Тренутно још не могу да постанем модератор,а волео бих једног дана,па ме занима како заправо иде та процедура?
Хвала на одговору.Нисам видео Табов одговор.ponudom da postanes moderator ti se ukazuje postovanje i pohvala za doprinos forumu.
Ево, одговорио је админ @tab503 на другој теми.
![]()