kako se ponasate kad vam neko zabije noz u ledja?

Ako su u pitanju kolega ili koleginica i ako moram i dalje da saradjujem sa njima ponasam se kao se nista nije desilo ali sam u buducoj saradnji oprezna. Pritom mi nije nimalo prijatno i pomislim svasta ali ubrzo izgubim zelju da se svetim i da sama budem inicijator situacija u kojima bi se oni osecali kao i ja. Po meni, samo nesrecni ljudi rade takve stvari a pravda je spora ali efikasna.
Zbog situacije u kojoj sam se osecala kao da mi je zabijen noz u ledja prekinula sam dugogodisnje prijateljstvo i ne kajem se zbog toga zato sto pravi prijatelji ne priredjuju takve smicalice.

jao pazi repliku"noz u ledja":D

kakva drama, kakav patos..covece...:lol: :lol: :lol:

misim, prvo..sto okrecete ljudima ledja...:)
drugo..ako im vec okrecete ledja, sto ima dajete noz u ruke:roll:
trece, ako ste vec dobili noz u ledja, prvo trazis hitnu pomoc i policiju...sta bre ti imas sa pacenicima i kriminalcima, tj onima koji su spremni da ikom zabadaju noz u ledja?to je bre dno dna, nije vredno ni spomena, a kamoli neke akcije...:roll:

prekrizis djubre, pokazes mu zube, i produzis dalje...sto daljeeee:wink:

i bolje gledas sledeci put...:D

SINDI:
jao pazi repliku"noz u ledja":D

kakva drama, kakav patos..covece...:lol: :lol: :lol:

misim, prvo..sto okrecete ljudima ledja...:)
drugo..ako im vec okrecete ledja, sto ima dajete noz u ruke:roll:
trece, ako ste vec dobili noz u ledja, prvo trazis hitnu pomoc i policiju...sta bre ti imas sa pacenicima i kriminalcima, tj onima koji su spremni da ikom zabadaju noz u ledja?to je bre dno dna, nije vredno ni spomena, a kamoli neke akcije...:roll:

prekrizis djubre, pokazes mu zube, i produzis dalje...sto daljeeee:wink:

i bolje gledas sledeci put...:D[/QUOTE
]
e bas to draga:mrgreen:

ja sam uglavnom jako fina prema takvim ljudima. posto znaju sta su uradili, misle da je to uvertira za osvetu. evo, poslednji put mi se desilo pre pet godina i primecujem da me se taj tip skoro plasi. osecam da mu je uzasno neprijatno u mom prisustvu, i to mu je dovoljna kazna. posto on ne zna da je meni to njegovo svakodnevno mucenje sasvim dovoljno, jos uvek ceka neku ljudsku reakciju. ja opet sadisticki necu da mu skratim muke. :-)

Back