Kako se ponasaju ljudi...

Nekima je telesna dopuna usko povezana sa duhovnom. Ali isto ne razumem letargiju koju ispoljava @skriboman. Svaki covek po pravilu ima mogucnost izbora, kao da mora da zivi po pravilima potrosackog mentaliteta. Uz malo vise odlucnosti covek tek tad moze da zivi punim plucima i da radi i da uziva u seksu onako kako on stvarno iz dubine svoje duse zna, a nikako drugacije.
Da zivi po napucima Miroljuba Petrovica i pozove 333-555....salim se, ziveti u sukladu sa prirodom i svojim nagonima, ne ugrozavajuci druge.

razumem te
ali ako ukineš nagone i gladi i ugasiš u sebi sve ono što te čini živim bićem koje funkcioniše po principu obnovljanja energije zato što se gnušaš potrošačkog mentaliteta savremenog čoveka šta ti preostaje? šta te obnavlja i nadograđuje? pitanje se odnosi na telesnu dopunu a ne duhovnu.
ako cemo o brojevi sve to sto kazes za ti ukusi je visak samom obnavljanju recimo sve te kalorije meniji bonbonjere itd.
to su statusni simboli kojima se ogradjujemo zarad rasta u necije oci i lakoce postojanja ali u izvitopereni smisao
predpostavaljam da istoriju smatras irelevantnom i da ti ljudi nisu vredni pomena jer zivese nedostojnima zivotima mislim na narod ne na kraljevi carevi i slicni kojih bjese malim brojem
al gle vecina predaka je iz taj prost svijet i zivise kudikamo zdravije i nezatrovanije u odnos na vazduh,vodu,hranu sto je mi sad unosimo
a gledaj mozes se ti iz tu komfornu poziciju uljuljkat u toga konzumerskoga zivota al time ne prestaje okolis biti takvim kakav jeste i ljudi okolo bolesni,siromasni,stari,sivi,otudjeni itd......

Ljudi se nesvesno ponašanjem odaju šta im fali... Nije to tako teško.

Kao i ona stara priča "kada imam devojku - njih 20 je tu, kada sam sam - nigde nikoga", pa zato što si tada opušten, baš te briga, možeš da je kresneš, ali i ne moraš. nije ti hitno, onda ona sama dođe, ovako, ti kreneš da oblećeš, ona provali i to ti oteža priču 20 puta najmanje. Ima i ona stara izreka "ako nisi siguran da li hoćeš seks sa nekom devojkom, prvo masturbiraj ako treba i dva puta, ako hoćeš i posle toga, onda stvarno hoćeš", živa istina, da vam ja kažem.

To je taj začarani krug, seks na seks ide, možda zvuči konfuzno i glupo, ali kada bih se potrudio za detaljnije objašnjavanje...

Ljudi se nesvesno ponašanjem odaju šta im fali... Nije to tako teško.

Kao i ona stara priča "kada imam devojku - njih 20 je tu, kada sam sam - nigde nikoga", pa zato što si tada opušten, baš te briga, možeš da je kresneš, ali i ne moraš. nije ti hitno, onda ona sama dođe, ovako, ti kreneš da oblećeš, ona provali i to ti oteža priču 20 puta najmanje. Ima i ona stara izreka "ako nisi siguran da li hoćeš seks sa nekom devojkom, prvo masturbiraj ako treba i dva puta, ako hoćeš i posle toga, onda stvarno hoćeš", živa istina, da vam ja kažem.

To je taj začarani krug, seks na seks ide, možda zvuči konfuzno i glupo, ali kada bih se potrudio za detaljnije objašnjavanje...

Ovo je za ozenjene dobro. Kresne ljubavnicu pa dodje kuci miran, ne oblece oko zene. A njoj posle krivo bude sto je hladan i opusten pa mu dodje sama.

Back