Plutarh
Gost
- Poruka
- 2.359
Radi se o monahu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad vas neko voli zbog onog sto zamislja o vama, a mrzi vas zbog onog sto jeste?
Kad vas neko voli zbog onog sto zamislja o vama, a mrzi vas zbog onog sto jeste?
zove se "zaljubljenost"Kad vas neko voli zbog onog sto zamislja o vama, a mrzi vas zbog onog sto jeste?
Stvarno su ruzzna ova javna prepucavanja. Nismo drzzali svechu ni dok je bilo dobro, pa shto bi sad. Ne treba publika za ovako neshto, zaista.
da ne pricham o tome da je to prava izdaja poverenja.
E a stvarno me nervira kad neko ovako otvori temu sa polovichnim informacijama, pa se mi onda izjasnimo, a onda nam se servira da se radi zapravo o drugom forumashu/ici pa mi postajemo hteli-ne hteli sauchesnici u prepucavanju. Molim moderatore da obrishu sve moje postove sa teme, pliz.
Stvarno su ruzzna ova javna prepucavanja. Nismo drzzali svechu ni dok je bilo dobro, pa shto bi sad. Ne treba publika za ovako neshto, zaista.
da ne pricham o tome da je to prava izdaja poverenja.