Pozdrav svima. Student sam prve godine masinskog fakulteta. Upisao sam masinstvo zato sto volim, a i dobio sam zagarantovan posao,barem pripravnicki dok odradim,tako da mi ostaje samo da zavrsim fakultet(jedan plus razlog da ga zavrsim),ali javlja se problem, kad i kako uciti. Pokusao sam preko dana da spavam a preko noci da ucim pa rezultati nisu nesto perfektni. Preko dana kad se probudim imam glavobolju koja me prati citav dan, i nista ne mogu raditi. Ta opcija se iskljucuje. Posto sam masinac, imam dosta grafickih radova, pa preko dana sam pokusao da ucim a preko noci do neka doba radim te graficke kad mi koncentracija opadne a to je najcesce uvece. Moram pokusati uloziti veci trud u ucenje kako bi uspio u svojim namjerama, ali sta, kako kad. Posle predavanja obavezno barem 1h odspavam da se odmorim... Kakva su vasa iskustva? Ovu temu sam napravio cisto da vidim kakvi su vasi komentari, za demantovanje moje teme, jer imam zelju da zavrsim ali imam i " manjak vremena ". Dok se obave obaveze u menzi.... ovo-ono... uci se, dan prodje...