Kako se obuci za Novu godinu

zeleo bi da za novu godinu obucem Belu kosulju i roze kravatu sta mislite dali da obucem crne pantalone na peglu ,ili belu kosulju preko farmerica

zavisi gde ideš...
Meni bela košulja, roze kravata i pantalone na peglu više vuku kao na neku svadbu ili formalni restoran.
Za kafanu je bolje bela košulja i kravata na farmerice.
Za klub - bez kravate, samo farmeice i bela košulja.

Ja bih sasvim sigurno izbegla pantalone na crtu i kais...ako je gore formalno, a ja imam ispod 40 godina i ne idem u najsvecaniji restoran koji ima dress code, gledala bih da dole bude neformalno i obratno...morala bih necim da razbijem uglancanost...ili podvrnuti rukavi ili drugacije pantalone ili izvucena kosulja...neki neocekivani detalj koji daje nonsalanciju...

zavisi gde ideš...
Meni bela košulja, roze kravata i pantalone na peglu više vuku kao na neku svadbu ili formalni restoran.
Za kafanu je bolje bela košulja i kravata na farmerice.
Za klub - bez kravate, samo farmeice i bela košulja.

Izlazim u kafic kada bi se odlucio za Belu kosulju i roze kravatu na farmerice dali da kosulja ide preko farmerica i dali da farmerice budu svetlije ili tamnija varijanta .

Ja cu raditi ovaj put u sanku... Jeans & T Shirt I guess, za mene :roll: Depresivno skroz...

Ali inace: TOPLO :D Vise volim da putujem za NG... svake godine neki drugi grad, koncert, dobra topla hrana, kuvano vino ili rakija u centru... vatromet. Sampanjac! A posle spavanje u hotelu :)

Ne volim da provedem to vece u klubu. Potrosim gomilu para na hranu i pice negde gde mogu da idem bilo kada. I onda jos kupovina haljine, eventualno cipele. To nisam ja.

:D
Da, i ja imam problem sa klubovima i gomilom stranaca na jednom mestu..puno para a ništ.
Baš si baksuz što radiš za NG...i ja isto šljakam za šankom honorarno ali nisam redovna pa sam izbegla NG..
mada ne znam ni sama gde ću..s momkom ali ko zna de ćemo završiti pošto su nam otpale sve varijante za putovanja jer on radi 31og :(
A možda i bolje, uštedeću pare i živce:lol:

:D
Da, i ja imam problem sa klubovima i gomilom stranaca na jednom mestu..puno para a ništ.
Baš si baksuz što radiš za NG...i ja isto šljakam za šankom honorarno ali nisam redovna pa sam izbegla NG..
mada ne znam ni sama gde ću..s momkom ali ko zna de ćemo završiti pošto su nam otpale sve varijante za putovanja jer on radi 31og :(
A možda i bolje, uštedeću pare i živce:lol:

Eh... pa ispalo je tako da ce mi decko raditi za NG, pa onda mi je glupo da slavim bez njega u klubu sa drustvom (jer realno putovati vec necu).
Onda sam odlucila da cu i ja raditi. Ako nista drugo bar znam da je plata za taj dan uvek dobra ;) Mada davno vec nisam radila u sanku, bice zanimljivo.

Ma daleko je to jos, smislicete nesto. Ako nista drugo uvek je tamo trg :D Ili neka kucna varijanta...

ne gaste po novogodisnjem duhu,nista ne fali picu, ova haljina dusu dala priznacete

tumblr_m42jddBq7R1qbppbno1_1280.jpg

Plavi dzin,crne cipele,bela kosulja sa kratkim rukavima uvuceno u pantalone kais sa srednjom plocom da ne bude neka ploca pola metara i crna kravata da nije siroka nego ona tanja....sve to ako si mrsav a ako si debeo crna kosulja preko pantalona bez kravate sa otkopcana tri dugmeta ostalo od opreme isto kao i za mrsave

Back