Kako se nositi sa ovim?

BB77Q

Početnik
Poruka
1
Svi iz moje generacije me vredaju jer nisam upisao 3 godinu fakluteta i moram sam da se ispisem jer nemam odakle da platim. Govore da sam luzer i da ce oni imati bolju karirjeru i para od mene. Da sam ja jedan obicna budala koja je na srecu ostvarila odlican uspeh u srednoj školi. I po netu vidjam da vredjaju ljude koji ne studiraju. NE ZNAM KOJI VAM K DA FAKS NIJE MERILO DA JE OSOBA PAMETNA I DA ĆE IMATI PARA OD TOGA.

Pogotovo se sad neki kurće pošto su studenti pokrelinili protesete i to da jedino oni vrede kao a ostali mladi ljudi koji rade za minimalac da im budu robovi.

Zbog takvih debila i gledanja u nasem društvu imam osećaj da sam ja jedno ništa. Čak su me i profesorili na faksu ponižavali. I ako sam na nekim ispitima pomogao kolegama a oni dobiju vecu ocenu zato sto se uvukli u dupe.

Meni nije jasno zašto tebe pogađaju komentari nebitnih ljudi? Posebno ne razumem potenciranje da baš ovi koji su u protestima to prebacuju. Poznajem desetine studenata koji su u još gorem položaju od tvoga, ali oni ne krive svoje kolege studente već nekog drugog, ko je pravi krivac takvog stanja.

Back